2018. szeptember 30., vasárnap

40. hét


Mire számíthatunk október első hetén?

Az angyali segítség itt van, csak csendesedjünk, különben nem tudnak semmit tenni!

Az általuk hozott nagy szeretettel pillanatok alatt a problémák fölé tudunk emelkedni, melyet leginkább a Bikák, Mérlegek, Skorpiók, Halak éreznek. 

Az együttérzés, a gondoskodó szeretet, mely tudja, mikor kell szólni, mikor hallgatni, az Ikrekre, Szüzekre is jellemző.

A segíteni vágyás, a művészetekkel való kapcsolódás is itt van - alkossunk, csodákat teremthetünk!  
A sötét felhők is megjelennek az égen, nem kevéssé próbálva tépázni, akinek dolga van vele, aki tudatosságával, szívével nem tud kapcsolódni angyalaihoz. 

Nagyon ébernek kell lenniük az Oroszlánoknak, akik nagy lendületben vannak, mégis a félelmek el tudják venni az önbizalmukat, erejüket. 

Ez a Mérlegekre is igaz, mindkettőjük egy „karmikus vizsgabizottság” előtt állnak, ahol ha jól felelnek, minden gond nélkül mehetnek tovább. 

A szenvedéllyel teli erős akarat, mely valamihez nagyon ragaszkodik, s képtelen az elengedésre - a Mérlegeket, Ikreket, Szüzeket tarthatja markában. 
Bakok is csatlakoznak hozzájuk – előző életbeli elszámolások, történések, találkozások vannak jelen.

A Bakok foglalkozzanak a hiúság, kíváncsiskodás és pletykálkodás kérdéseivel – onnét is jöhetnek az akadályok, feladatok! Egy impulzusszerűen jövő nagy lendület is támogatja őket, nagyon kreatívak, tele vannak ötletekkel.  

A türelmetlenség csapdáiba leginkább a Kosok, Vízöntők, Mérlegek, Bikák és Skorpiók eshetnek, Aki türelmetlen, kapni akar, aki adni szeretne, ráér! 

A Rákokat a józan, tiszta ész tudja kihúzni az önsajnálat, álmodozás, valami miatti csalódás gödréből, ami szerencsére csak egy hullám, ahogy jön, úgy megy is.

A Nyilasok nagyon jól, teremtőerejük teljében vannak. Érzelmekkel teliek, mélyre mennek le a dolgokban, nem csak a messzeséget figyelik, ahogy szokták.

Ismét rengeteg szín van a palettánkon. Ki milyen festményt fest, egyéni!
Nem baj, ha sötét a kép, hisz ha kifestjük magunkból a sötétséget, már bent lehet világos! 
Csak használjuk a színeket, tudatosan nézzük, mi jön ki belőlünk, mit tesz láthatóvá!

Hétfőn a Hold az Ikrek jegyben van.

Tündénkért, idegrendszerünkért tehetünk duplán. Tudatosan lélegezzünk, igyunk kakukkfű-, útifű-, pemetefű-, kisezerjófű teát! A citromfű-, orbáncfű-, menta tea nyugtat, rozmaring az emlékezetet javítja. Bazsalikom nagyon jó a stressz ellen.

Kedden – szerdán a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Diólevél-, veronika-, cickafark-, parlagfű tea nagyon jó az emésztési zavarokra. Kömény megelőzi a bajt, lestyán, fahéj, bazsalikom erősíti. Pitypang tisztítja. Gyömbér, édeskömény, fahéj, szegfűszeg, kurkuma serkenti.

Csütörtökön – pénteken az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért, gerincünkért tehetünk duplán. Árpa, zab életerőt ad, a szívet segíti, a bajt megelőzi. Minden galagonya termék gyógyító, de legjobb, ha a réteken, erdőszélen magunk szedjük, nyersen esszük.
Gerincünket védjük tornával, gerincességünkkel!

Szombaton – vasárnap a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Nagyon hálás, ha használunk köményt, koriandert, fahéjat – mely az erjedést gátolja, körömvirágot, parlagfüvet, melyek féregűzők. Bazsalikom szélhajtó.

 Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése