2018. szeptember 23., vasárnap

39. hét


Mire számíthatunk szeptember utolsó hetén?

Ha félelmeinkben, önbizalomhiányunkban rejlő erőt felismerjük, magunk és mindenki javára fordíthatjuk, csodás, napsütéssel teli hetet teremtve.

Ezek a rossz érzések leginkább az Oroszlánokat, Mérlegeket, Ikreket és Szüzeket bombázza a héten, jelezve nekik, hogy itt az ideje a rendcsinálásnak. 
Egojukat, akaratukat tördelik az akadályok, melyek érkezhetnek a hatóság embereitől is.

Nem csak bennük, de mindannyiunkban valahol megbújhat a félelem, a valamihez való ragaszkodás, mely elveszi energiánkat, teremtőerőnket. Értsük meg, mi van a háttérben, hisz ha helyre tudjuk tenni, már nem tud hatni ránk, megszabadulunk tőlük! 

Figyeljünk befelé, hisz szívünkben bőségesen van szeretet is, ami mindenre megoldást hoz!

Legyünk sokat a Halakkal, Rákokkal, Nyilasokkal és Skorpiókkal, akikből mindez ösztönösen árad, angyalaik karonfogva sétálnak velük. 
Ahol tudnak, ott segítenek, épp ezért ők is mindent megkapnak, hisz a világ a tükörképük. 

A türelmetlenség és kényszeres szabadságvágy még mindig feszítheti a Kosokat, Vízöntőket, akiknek ezt az energiát mederbe kell terelni, ha nem akarnak rombolni. 
A sport, a mozgás segítségükre van, nem csak egészségesek, de szépek is lesznek. 
Utána már nagyon jó vezetőképességük is meg tud mutatkozni, mely most nagy tudást és rendkívül jó kommunikációs képességet is tartalmaz.

A Bikák mintha kicsit kívül állnának a körön, kizárnák a világot, talán azért, mert nem az történik, amit ők szeretnének. Sportoljanak, az számukra is megoldást hoz!

A Bakok nagyon jól vannak, tele ötlettel, lendülettel, talán meg sem lehet őket állítani! 
A sznob világ most erősen hat rájuk, vegyék észre a hiúság csapdáit! 
A kíváncsiskodás és pletykálkodás is be akarja őket kebelezni, ha nem figyelnek.

Kedden Telihold van a Kos jegyben!

A Kos lendületével most igazán minden duplán számít – óvatosan kívánságainkkal, gondolatainkkal, szavainkkal, tetteinkkel! 
Bármit kérünk, tegyük a végére a „Legyen úgy, ahogy lenni kell!” mondatot!

Kérjük a Hold segítségét az elcsendesedéshez, az irány arra kell, hogy tartson, melyet jeleznek az egyre rövidebb nappalok.

Hétfőn a Hold a Halak jegyben van.

Lábfejünk és nyirokrendszerünk kér figyelmet. Elsőt kényeztetéssel, fürdővel, masszázzsal, tornával segíthetjük, másodiknak a mozgás, s a tejoltó galaj teája a legjobb.

Kedden – szerdán a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán. Igyunk csalán-, pitypang-, szederlevél-, zsálya teát, melyek tele vannak vassal! Cékla, feketeribizke, áfonya, piros szőlő - minden vörös szín segíti. 

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Gargarizáljunk langyos sós vagy citromos, gyömbéres vízzel, avagy diófalevél-, apróbojtorján-, parlagfű teájával. 
A kék színe is segíti, s a nyelvgyakorlatokat se hagyjuk ki!

Vasárnap az Ikrek jegyben.

Karunk, kezünk, vállunk, tüdőnk, idegrendszerünk kér figyelmet. 
Előbbieknek a kényeztetés, mint fürdő, masszázs, ujjgyakorlatok nagyon jók. Tüdőnknek a tiszta levegő, mély-, jóga légzés. Idegrendszerünket nyugtathatjuk a természettel, de citromfű-, orbáncfű-, levendula teával is. Na meg persze hitünkkel, hogy „minden úgy van jól, ahogy van!”.

Nagyon szép, félelmektől mentes, emelkedésben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése