2018. január 28., vasárnap

5. hét

Mire számíthatunk január utolsó napjaival kezdődő héten?

Nagy áttörésre, selejtezésre, szabadságvágyra – melyeket csak módjával, mértékkel, nehogy kiöntsük a fürdővízzel a gyereket is!

Erre a nagy lendületre, mely most könnyen átcsaphat viharokat gerjesztő türelmetlenségbe, leginkább a Bakok, Ikrek, Szüzek, Kosok és Skorpiók számíthatnak. 
Aminek már nincs helye, azt vagy ő maguk selejtezik ki, vagy kívülről kapnak segítséget – elvesztik, elromlik, búcsút mondanak nekik mások.

Ami fontos nekünk, azt öleljük magunkhoz! De tudjuk, hogy nem fér el több dolog karjainkban, mint „három valami”! Ám azt/azokat mondjuk ki, ezzel vigyázva rájuk – a többit hagy vigye a vihar, mely az Élet része, mely hozza a tisztulást, a megújulást!

Különleges mosolyukról, kedvességükről, nagyon jó diplomáciai érzékükről, teremtő kedvükről lehet felismerni az Oroszlánokat, Mérlegeket, Bikákat, Vízöntőket - na meg divatos ruhájukról, szépségükről! Ragyognak, flörtölnek, keresik az izgalmakat.

A Rákok családjukkal vannak elfoglalva. Meglehet, hogy most szigorúbbak szeretteikkel, de magukkal is, mint máskor. Kicsit lazábban, kicsit könnyebben, ne aggódjanak, ne féljenek!

A Nyilasok kutatási kedve nem szűnt meg, akár tudásban, akár érzelmekben mennek mélyre – jó erőben, lendületben vannak.

A Halak, mintha egyedül állnának a nagyvilágban, ami nem biztos, hogy zavarja őket, hisz elvannak alkotásaikban, álmaikban, a bennük levő nagy szeretetáradásban.


Szerdán Telihold van az Oroszlán jegyben!

Ennek jelentősége most még fokozottabb, hisz ritkán fordul elő, hogy egy hónapon belül 2x van Telihold, ezt szokták Kékholdnak mondani.
Ekkor van Szuperhold is, ami a mozgásából adódik, s legalább 14%-al nagyobbnak és fényesebbnek látszik ilyenkor.
S épp belefutunk egy Holdfogyatkozásba is, ami által vörös árnyalatot ölt a Hold, ezért Vérholdnak is szokták mondani.

A fent/kint levő energiákban megmutatkozó erők bennünk is itt van, fontos dolgok zajlanak életünkben. Mostani feladataink felerősödnek, csak tudatosan – ésszel és szívvel!

Törekedjünk a MÉRTÉK- re!

Mindenben, hisz középen van az igazság, s a Világegyetem az Egyensúlyra törekszik!

Érdemes az Oroszlán jegy tulajdonságain elgondolkozni! 
A mostani nagy selejtezésben tűzzük ki célul a rá leginkább jellemző hiúság és lustaság elengedését, viszont vezetőképességét, egyenességét, szinte már gyerekes tisztaságát erősítsük magunkban!


Hétfőn – kedden a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán. Elsősorban ne rohanjunk, üljünk le, rágjuk meg az ételt! 
A diólevél-, veronika-, cickafark teája, a fahéj, lestyán, bazsalikom erősíti. 
Pitypang tisztítja, parlagfű nyugtatja, gyömbér, édeskömény, kurkuma serkenti.

Szerdán – csütörtökön az Oroszlán jegyben van.

Szívünk kér figyelmet, pláne, hogy a Hold energiái is most erősen hatnak. 
Főzzünk árpát, zabot, melyek életerőt adnak, megelőzik a szívbetegségeket. Jót tesz neki a mazsola, alma, csipkebogyó, galagonyavirág tea. Ám legtöbbet az együttérzéssel és a szeretettel tehetünk érte.

Pénteken – szombaton a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért tehetünk duplán. Használjunk köményt, koriandert! A fahéj gátolja az erjedést, a körömvirág féregűző. Parlagfű tea, a bazsalikom szünteti a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő és rothadó, gázképző folyamatokat.

Vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán, pl. sok élő víz fogyasztásával. 
Nagyon segíti a bodza-, zsurló-, aranyvessző-, nyárfalevél tea. Zeller, petrezselyem, curry. Gyömbér, fahéj vesemelegítő, tartsuk mindig melegen!

Türelemben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése