2018. január 7., vasárnap

2. hét

Mire számíthatunk Január 8 – val kezdődő héten?

Tisztánlátásra, mely a félelmeinket oszlatni tudja.

Erre leginkább az Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Kosok és Vízöntők számíthatnak. 
A felsőbb világgal való csatornán át érkező tudást továbbítsák környezetüknek, tegyék fel azokat a kérdéseket, melyek segítenek nekik is egy magasabb szemszögből nézni a világot!

Nem csak tisztánlátással, de teremtő lendülettel is tele vannak, s ötletekből sem tudnak kifogyni.
Leginkább rászorultak ezekre a Rákok és Mérlegek, akiket igaz, hogy csak egy rövid hullámban, de elfoghat a félelem, az önbizalomhiány, s ha bezárkóznak, kizárva minden rosszat, azzal a jót is kizárják!

Mérlegeknek, Bikáknak, Oroszlánoknak, Bakoknak, Skorpióknak, Nyilasoknak és Kosoknak hatalmas vágyuk van magukat megmutatni, s mindezt mélységgel és szeretettel, netán szerelemre vágyva téve, mely akár gyógyító energiával is rendelkezhet, maguk vagy mások felé adva.

A Halak, mintha kívülállóként néznék a filmet, ami körülöttük van, beleélve magukat addig, amíg „moziznak”, mégis saját világukból nem engedve.

Engedjük be az újat, az új látásmódot, melyre most serkentenek bennünket az égiek! 
Merjünk hinni abban a Rendben, mely nem látható innét „lentről”, de mely nélkül nem is tudnánk létezni! 
Aminek már nincs helye életünkben, hitrendszerünkben köszönjük meg, hogy eddig segített, s hagyjuk tovaszállni! Vessük le, mint egy kinőtt nadrágot, merjük meghaladni önmagunkat – hisz ami megáll, az „meghal”!


Hétfőn – kedden a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet, igyunk elegendő élő vizet! Megdolgoztatja a bodza- zsurló-, nyárfalevél teája. Használjunk petrezselymet, zellert, curryt, melyek vízhajtó hatásúak! Nagyon jót tesz vesénknek az árpa – vezessük be konyhánkba, ha még nincs ott helye! Vesemelegítő a gyömbér, a fahéj.

Szerdán – csütörtökön a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán. Nagyon jót tesz neki a hajdina, a köles, az árpa!  Gyulladás esetén a körömvirág tea segít. Prosztatára tökmagot, női bajokra cickafark teát használjunk!

Pénteken – szombaton – vasárnap a Nyilas jegyben van.

Minden sárga szín és keserű íz támogatja a májunkat, mely kéri most a figyelmünket. Igyunk máriatövis-, gyermekláncfű-, cickafark-, parlagfű teát! Használjuk a kurkumát, a sáfrányt! 
A tejsavónak tisztító hatása van a májra, a nyers cékla leve regenerálja.

Tiszta gondolatokban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése