2018. január 14., vasárnap

3.hét


Mire számíthatunk január 15 – vel kezdődő héten?


Türelmetlenségünk tehet próbára, mely akár nagy selejtezéssel is járhat.

Ezek az impulzusszerűen érkező belső viharok elsősorban az Oroszlánokat, Kosokat, Mérlegeket, Bikákat, Bakokat és Skorpiókat érinti – természetesen mindenki a maga vérmérséklete szerint élve meg.

A kintről érkező nehézségek miatt ne bosszankodjunk, lássuk meg belső feszültségeink következményeit bennük – ahogy bent csitul a vihar, úgy kint is csendesedni fog!

Keressük meg, mi az, ami feszít bennünket, mi az, amit már el kell engedni, amit már meg kell haladni! Ami fontos, azt mondjuk ki, öleljük magunkhoz – a többit meg hagy vigye a vihar!

Hitet, bölcsességet, nem másokon átgázoló teremtő erőt adnak mindenkinek a Nyilasok, de a Kosokban, Skorpiókban is benne van ez az erő az összes többi mellett.

A Bakok, Ikrek, Szüzek érzelmes hangulatban vannak, gondoskodó szeretetükkel boldogan viszik ágyba szeretteiknek a reggelit, ugyanakkor a Rákokkal együtt beszédesek, higgadtak, nyugodtak, ki lehet őket számítani, szó sincsen szélsőséges hullámzásokról.

A Vízöntők most kis hiú akarnokok tudnak lenni, egészen addig, míg fel nem ismerik, hogy mennyire nevetségesen kisgyerek szerepben vannak – egy „felnőtt” nem kapni, hanem adni akar, hisz van neki bőségesen.

 

Szerdán Újhold van a Bak jegyben!

Ismét egy újrakezdési lehetőség.
Testileg, lelkileg, szellemileg is újjászülethetünk, böjtöljünk, meditáljunk, pihentessük gondolatainkat!

Érdemes elgondolkozni a Bak jegy tulajdonságain, hisz ott tudunk most leginkább hatásosan rendet tenni: munkánkban, hivatásunkban, céljainkban megjelölni az irányt akár rövid, akár hosszú távon. Az anyaghoz való kötödésünkre rálátni, a biztonságunkat nem abban, hanem hitünkben keresni.

 

Hétfőn – kedden a Hold a Bak jegyben van.

Csontjainkért tehetünk duplán! Igyunk diólevél teát, diótejet, együnk őrölt szezámmagot, mákot! Térdünket leginkább a bennünk levő alázattal támogathatjuk.

Bőrünk, mely szintén ehhez a jegyhez tartozik, örömmel fogadja a kényeztetést, ami akár fürdő, akár masszázs formájában is érkezhet.

Szerdán – csütörtökön - pénteken a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünk kér figyelmet. Iktassuk be konyhánkba az árpát, melynek foszfortartalma nyugtatja! Igyunk levendula-, citromfű-, parlagfű teát! A zsálya az agy vérellátását fokozza, azzal segiti. Kakukkfű szellemileg frissít, védelmet a zöldtea, tökmag, dió, rozmaring.

Szombaton – vasárnap a Halak jegyben van.

Lábfejünkért, nyirokrendszerünkért tehetünk duplán. Elsőt kényeztessük fürdővel, masszázzsal! Másodikat tejoltógalaj-, diólevél-, parlagfű-, pitypang teával.

Nagyon szép, okos selejtezésben és türelemben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése