2018. február 4., vasárnap

6. hét

Mire számíthatunk február 5 – vel kezdődő héten?

Belső harmóniánkat végletességünk szakíthatja meg, ha nem figyelünk – a fentet mindig követi a lent!

A túlzások minden területen megjelenhetnek, figyeljünk rá! 
Nehéz ellenállni, alázattal fogadni a sikereket, csitítani a nagy lelkesedést valami iránt - mégis célszerű a középre törekedni, ha szeretnénk elkerülni a csalódásokat, avagy a magasból való zuhanás fájdalmát.

Erre most legjobban a Bikák, Mérlegek, Vízöntők és Oroszlánok figyeljenek!

Az égen fent van egy csodálatos harmónia is, ami nem csak őket, de mindenkit segít, kapnak belőle bőven a Bakok, Skorpiók, Rákok is.

Az Ikrek és Szüzek meglehet, nem férnek a bőrükbe, szabadságvágyuk fokozottabb - oldják sporttal, izgalmas dolgok, szellemi magasságok felfedezésével!

A mindig türelmetlen Kosok meglepően most úgy teremtenek, hogy másokra is figyelnek, öröm lendületükben, ugyanakkor bölcsességükben is lenni.

Ha a Skorpiók, Nyilasok többet állnak a tükör előtt, a divatot túlzottan követik, gondolkozzanak el, hogy mennyire akarnak megfelelni a világnak, aminek ára igazi önmaguk feladása – megéri – e?

Ha a Halak egyedül érzik magukat, ne csodálkozzanak, meglehet ők vágynak kicsit távolabb lenni a többiektől, jól elvannak álmaikban, a saját világukban. Igyekezzenek a Jelenben lenni, hisz ott van az Élet, a tapasztalás, a valóság!

Várva a tavaszt, elkezdhetünk rendet tenni magunk körül, selejtezni azokat a dolgokat, melyeket már meghaladtunk, ami nem csak a fizikai-, de a lelki, szellemi síkot is érintheti!  
Persze, próbáljuk mindezt nem ész nélkül, nem túlzott lelkesedéssel tenni, hisz senki sem akarja a fürdővízzel kiönteni a gyereket!


Hétfőn a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet! Igyunk élő vizet! Főzzünk bodza-, zsurló-, nyírfalevél teát, mely serkenti működését!

Kedden – szerdán – csütörtökön de. a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkre figyeljünk! Főzzünk hajdiát, kölest, árpát! Apróbojtorján tea segíti, körömvirág gyulladáscsökkentő. Női bajokra cickafark tea, prosztatára tökmag minden változatban.

Csütörtökön du. – pénteken – Szombaton a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán. Minden formában (olaj, tea, stb.) segíti a máriatövis, minden keserű íz, sárga szín – pitypang-, parlagfű-, apróbojtorján teája, kurkuma, sáfrány. 
A tejsavónak nagyon jó tisztító hatása van a májra, a nyers céklaleve is nagyon jól regenerálja.

Vasárnap a Bak jegyben van.

Csontjaink kérnek figyelmet – erősítsük mák, szezámmag mindenféle változatával! Igyunk diólevél teát, diótejet! Az árpa is erősíti a csontrendszert.
Térdünkért a legtöbbet az alázattal tehetünk, hisz mutatja, mennyire tudunk meghajlani.
Bőrünket kényeztessük Himalája sós radírozással, masszázzsal, olajokkal!

Nagyon szép, egyensúlyban levő hetet kívánok sok szeretettel:


www. asztrocsillag.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése