2018. február 25., vasárnap

9. hét

Mire számíthatunk a február végi, március elejei héten?

Együttérzésünk oldani tudja türelmetlenségünket, ne szítsunk fölösleges vitákat!

Ez a veszekedést gerjesztő hév legjobban a Bikákat, Mérlegeket, Ikreket, Szüzeket, Halakat és Nyilasokat kaphatja el, de a megértés, az együttérzés, a gondoskodni vágyó szeretet is épp bennük van meg a leginkább a Rákokkal és Oroszlánokkal együtt. 

Az otthon melege is felőlük árad, bekuckózni hozzájuk magunkat fantasztikus érzéssel jár - ne csodálkozzanak, ha nem akar senki elmenni tőlük!

Szavaikban, kifejezéseikben is megjelenik ez a lágyság, meséik csodálatos álomvilágba visznek – melyhez a Kosok is csatlakozhatnak. Beszéljenek, írjanak sokat - amit gyerekeik nagy élvezettel hallgatnak – csak sportolják ki magukból a felgyülemlett feszültségeket!

A Bakok, Skorpiók, Nyilasok nagyon jól vannak. Hittel, érzelemmel teli, s ráadásul nagyon szépek is, igyekeznek divatosak, csinosak lenni, a szerelmet bevonzani.

A Vízöntők még mindig kicsit kívül állnak, mindezt nem bánva, szabadságukat megélve.

Pénteken Telihold van a Szűz jegyben!

Minden duplán hat, óvatosan a gondolatokkal, szavakkal, tettekkel – kívánságokkal!

Nagy lendületünket használjuk takarításra, hisz ennek a jegynek ez az egyik legboldogabb tevékenysége, mely belül is rendez közben.

A következő két hétben húzódjunk vissza a Holddal együtt, s próbáljunk a Szűz jegy gyakorlatias, célirányos, talán túlzottan is rendszerető lényétől a Halak érzelmes világáig haladni, hisz abban a jegyben lesz az Újhold!


Hétfőn a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk jól meg az ételt, s élő táplálékot együnk!
Nagyon jó a diólevél-, veronika teája, a kecsketej, jégcsapretek leve emésztési zavarokra. Használjunk lestyánt, fahéjat, bazsalikomot, melyek erősítik, köményt, mely megelőzi a bajt! Gyömbér, szegfűszeg, kurkuma serkentik.

Kedden – szerdán az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért tehetünk duplán. Igyunk galagonyavirág-, szerecsendiós teát! Főzzünk árpát, mely életerőt ad, a szívet segíti! A zab megelőzi a szívbetegségeket. A mazsola, csipkebogyó, alma mind segítői. Aludjunk macskával a bal honunk alatt J, szívünket erősíti, pláne, ha még dorombol is! J

Gerincünket védjük gerinctornával, jógával, s próbáljunk gerincesek lenni, hogy ne kelljen neki jelezni problémákkal.

Csütörtökön – pénteken a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, melyek az erjedést gátolják, körömvirágot, mely féregűző, parlagfüvet, bazsalikomot, melyek szüntetik a hurutokat, lerakódásokat!
Árpa is csökkenti a bélproblémákat.

Szombaton – vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán bőséges élő vízzel. Tegyünk vizesüvegünkbe gyógyító rezgéssel rendelkező hegyikristályt vagy más követ, hisz a víz veszi át a leginkább a rezgéseket, ami át tud bennünket tenni egy „másik vágányra”, ha beleragadnánk nehézségeinkbe.
Nagyon jó vízhajtó, ez által veseerősítő a bodza-, zsurló-, nyárfalevél tea, fűszerek közül a curry, kardamon mag. Vesemelegítő a gyömbér, fahéj.

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése