2017. január 22., vasárnap

4. hét

Mire számíthatunk január utolsó hetén?

Ha engedjük, még tovább fokozódhat a bennünk levő vágy az egyedüllét, az álmodozás, az önsajnálat iránt. 
Próbáljuk meg tudatosan megélni, hogy minél gyorsabban túl legyünk rajta, vagy egy nagy belső rendrakással tegyük helyükre a vélt/valós fájdalmakat!

A legérintettebb jegyek ebben a Rákok, Halak, Nyilasok – akik ha egy jót sírnak, egészségükre válik, hisz a könny mindig oldja az akaratot. 
A vizes jegyek a sírdogálásban győztesek, a tüzes jegyek hosszan képtelenek rá.
A visszahúzódás iránt való igény, melyek mögött a félelmek, az önbizalomhiány is állhat, főleg a Kosoké, Bikáké és Mérlegeké.

Az érzékiségükről és szépségükről híres Bikáknál és Mérlegeknél az önbizalomhiány a vásárlások csökkenésében is megmutatkozhat. Ha egy különleges, szép ruha nem dobbantja meg szívüket, az jelzés, hogy itt az ideje rendet tenni a lelkükben!

A héten az Oroszlánok, az Ikrek és Szüzek vannak a legjobban. Érzelmekben gazdagon, teljes összhangban önmagukkal. A párkapcsolatukban megértés és egyensúly van, s ez kihat a többi területre is. Ők most az elakadók nagy segítői - türelmükkel, szeretetükkel.

A Vízöntők, a Bakokkal, Kosokkal együtt, ha mederbe tudják terelni akaratukat, mernek változni, alakulni, szintén harmóniában vannak. Bölcsességüket ne engedjék háttérbe szorulni!

A türelmetlenséggel még mindig a Bakoknak, Skorpióknak, Nyilasoknak, Vízöntőknek és Halaknak van dolguk – ki – ki vérmérséklete szerint.

Keressük az egyensúlyt, a közepet, hisz a Világmindenség is úgy mozog! 
Minden túlzást követ a másik oldal túlzása épp az egyensúlyra való törekvés miatt. 
Ha észrevesszük magunkon, hogy csúszunk a végletekbe, tudatosan álljunk meg, s forduljunk vissza! 
Pl. ha túl sok a mozgás, pihenjünk! Ha túl sok a pihenés – induljunk! 
Középen érezzük azt a boldogságot, amit mindig is keresünk – a lágy hullámzással többször érezhetjük magunkat boldognak!

Szombaton Újhold van Vizöntő jegyében!

Ha valamit szeretnénk csökkenteni (akár súlyunkat, akár valamelyik meghaladni vágyó tulajdonságunkat), akkor még a héten a Hold adja hozzá segítségét.

Újholdkor megtisztulhatunk - testileg, lelkileg – böjtöljünk, hogy az új ciklus építését tiszta energiákkal indíthassuk. Ezen a napon méregtelenít a legjobban szervezetünk!



Hétfőn – kedden a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán. Minden sárga szín és keserű íz segíti – igyunk pitypang-, máriatövis-, cickafark-, apróbojtorján-, parlagfű teát! Használjunk kurkumát, sáfrányt!

Szerdán – csütörtökön a Bak jegyben van.

Csontjainkért tehetünk duplán. Szezámmag, mák, dió, árpa, diólevél tea nagy segítői. 
Kényeztessük bőrünket masszázzsal, olajokkal! Térdünkért tehetünk, elsősorban alázattal.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunkért tegyünk mozgással, visszerek ellen gesztenye-, körömvirágkrémmel. Idegrendszerünket az árpa foszfor tartalma, a parlagfű teája nyugtatja. A pitypang virágának lecitin tartalma az emlékezőtehetséget javítja.

Nagyon szép, egyensúlyban, s így boldogságban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


Figyelem!

Mindenkit szeretettel várok ingyenes asztrológiai tanácsadásra hétfőnként a Vörösoroszlán teaházban az emeleten du. 4-8 h között. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése