2017. január 8., vasárnap

2. hét

Mire számíthatunk Január 9 - ével kezdődő héten?

Kössük fel a „gatyánkat”, mert ha az égen "nagy viharok" vannak, akkor kell a tudatosságunk és szívünk, hogy itt lent ne legyenek!

Szinte minden jegyet érint ez a nagy „.égi háború”, ami mögött leginkább a türelmetlenség, a szenvedélyes érzelmekkel teli akarat van.

Legerősebben az Oroszlánokra, Skorpiókra, Vízöntőkre, Bakokra, Nyilasokra van kihegyezve, de a Kosok és Mérlegek is részt vesznek ebben.

A sport mindenkinek jót tesz, hisz kivezeti a belső feszültségeket. 
Ne hagyjuk, hogy a kényelmesség, a lustaság, mely szintén jelen van, visszatartson, s valahol ott tomboljuk ki magunkból a romboló erőket, akár visszafordíthatatlan változásokat okozva, amit később megbánunk, amit tudatosságunkkal másképp kezelhetnénk – pl. elmennénk sportolni helyette.

Kezünkben az életünk, a Jelen pillanatban is – fogjuk meg!

Nagy segítséget kapnak a Mérlegek, Bikák, akik a Halakkal együtt olyan mértékben át tudják érezni mások fájdalmát, hogy már képtelen bántani, „ütni”. 
Érzékenységük, szépségük, kedvességük a többieket is oldani tudja – árasszák a világba szeretetüket, segítsenek ott, ahol ennek a hiánya van! 
A szerelem is könnyen megérintheti őket, szívük annyira nyitva van.

A Vízöntőket, Nyilasokat, Kosokat, Bakokat, Ikreket és Szüzeket egy higgadt, nyugodt, bölcs, de áradó szeretet tudja emelni, ha egy kicsit is elcsendesednek. 
Ötleteljenek, hisz most ebben nagyon jók, éljék meg az új ingereket, ám nem mások kárán át!

A Rákok kicsit érezhetik magukat egyedül, annak ellenére, hogy sok emberrel találkoznak, rengeteg intézni-valójuk van. Ne akarjanak a világnak megfelelni!


Csütörtökön délben Telihold van a Rák jegyben!

Otthonunk, családunk, feleség-, anya szerepünk kerülhet előtérbe, nagyító alá.

Fogalmazzuk meg mit szeretnénk, vágyaink vezessenek – ahol feszültséget érzünk magunkban, ott szükségeltetik a rendrakás, amitől ne féljünk, még ha először nagyobbnak is látszik a felfordulás – hisz minden nagytakarítás ezzel jár!

A Telihold ereje nagymértékben segítségünkre van, minden gondolatunk, szavunk, tettünk most dupla erőt képvisel – úgyhogy csak okosan, megfontoltan!

Az ezt követő napokban, ahogy a Hold kezd fogyni, mi is induljunk el befelé, a két hét múlva levő Vízöntő Újhold csapatban való gondolkozása felé.

Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Halak jegyben van.

Lábfejünk kér figyelmet, egy kis diólevél-, sós- vagy szódabikarbónás lábfürdővel, talpmasszázzsal. Nyirokrendszerünk hálás a mozgásért, igyunk tejoltógalaj-, parlagfűteát!

Csütörtökön – pénteken a Kos jegyben van.


Vérünkért tehetünk duplán. Nagyon jót tesz a vassal teli csalán-, szederlevél tea. Parlagfű- és pitypang teája vértisztító. Pásztortáska a vérkeringést javítja. 
S sportoljunk, mozogjunk, hozzuk lendületbe magunkat!

Szombaton – vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet – leginkább azzal, hogy se többet, se kevesebbet nem beszélünk, mint amire szükség van.

Fertőtleníthetjük diólevél-, apróbojtorján teával. A parlagfüves teával való gargarizálás erősíti.

Nagyon szép, önmagunkat meghaladó hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése