2017. január 15., vasárnap

3. hét

Mire számíthatunk a Január 16 –án kezdődő héten?

Azért ne zárkózzunk be, hogy álmainkba meneküljünk!
Ha egyedül szeretnénk lenni - legyünk, de azt használjuk fel egy nagy – külső/ belső rendrakásra!

Erre az egyedüllétre leginkább a Kosok, Halak és Nyilasok vágyhatnak, de az álmodozásra, esetleges sírdogálásra a Kosokon, Halakon kívül a Mérlegek, Bikák, Rákok és Szüzek is.

Persze, mindenki a saját „tempójában”, hisz egy két lábbal a Földön álló Szűz sosem tud akkora álmokba menekülni, mint egy vizes jegyű Halak, Rák – de őt is megérintheti az önsajnálat, a csalódottság, ha nem vállal felelősséget azért, ami van. Ő hajlamos inkább kritikai érzékét felerősítve, másokat hibáztatni. ( Egy nagytakarítás az ő kedvenc józanítója J - ami mindenkinek ajánlott!)

Szedjük össze magunkat, s a szebb világ utáni álmunk adjon erőt nem csak a rendrakáshoz, de az alkotáshoz, a művészetekkel való kapcsolódáshoz is! 
Alkossunk! Hogy ez a zenén, táncon, íráson, rajzoláson vagy esetleg a népművészethez tartozó ágakon keresztül éljük –e meg, mindegy – csak ne menekülünk romboló eszközökbe, ahová a számítógép is beletartozik!

Ha beleragadnánk az álmodozásba, a türelmetlen és mindig mozgásban levő énünk is segítségünkre jöhet, a héten főleg a Kosoknak, Bakoknak, Oroszlánoknak és Nyilasoknak, akiknek épp a lassításra kell figyelni, hogy el ne rohanjanak az élet szépsége, maga az Élet mellett!

Türelmetlenségüket sporttal tudják legjobban mederbe terelni – hát induljanak, ne vigye el őket a kényelmesség, lustaság – mely erősen befolyást próbál rájuk gyakorolni.

Az Ikrek, mintha egyedül lennének a sok elintéznivalójukkal, a Vízöntők egyszerre higgadtak, nyugodtak, bölcsek, ugyanakkor rohannak, akaratosak és nagyon hiúak is lehetnek most a Nyilasokkal együtt.


Hétfőn – kedden délig a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért tehetünk duplán, leginkább a kinti/benti rendrakással, melyben ez a jegy a jegykiválóbb.  Főzzünk árpát, mely csökkenti a bélproblémákat! Használjunk köménymagot, koriandert, fahéjat, amik az erjedést gátolják! Körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat! Bazsalikom szélhajtó.

Kedden déltől – szerdán – csütörtökön a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér odafigyelést. Igyunk elegét, tiszta forrásból! Használjuk ki az árpa vízhajtó hatását! Ugyanez vonatkozik a petrezselyemre, zellerre is. Igyunk bodza-, nyír-, zsurlófű teát! Gyömbér, fahéj vesemelegítő, tartsuk vesénket mindig melegen!
Szeressünk! Nyissuk meg a szívünk, értsük a másikat - ez a legtöbb, amit tehetünk.

Pénteken – szombaton – vasárnap délig a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán, leginkább sérelmeink elengedésével. 
Hajdina, köles, árpa nagyon segíti, ismerkedjünk velük, ha még nincs az étlapunkon! 
Női problémákra a cickafark az elsődleges növény, prosztatára a tökmag, kisvirágú füzike. 
Parlagfű mindenre – segíti a vastagbélműködést, de nemi erő fokozó is.

Nagyon szép, alkotásban, szeretetben gazdag hetet kívánok: 


Figyelem!
A Vörösoroszlán teaházban, az emeleten továbbra is minden hétfőn du 4 – 8 h között mindenkit szeretettel várok ingyenes asztrológiai elemzésre.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése