2017. január 1., vasárnap

1. hét

Mire számíthatunk az Újév első hetén?

Az angyalok fogják kezünk, csak engedjük nekik!

Felerősödik bennünk az együttérzés, az ösztönös segítség, az egység utáni vágy érzése, mely cselekedeteinkben is megmutatkozik – jutalmunk az adás és összetartozás öröme.

Ezt legjobban a Kosok és a Halak érzik. A Kosok tetterejükkel, a Halak szívük melegével emelik környezetüket, s ezzel az egész világot.

Más formában, de ugyanilyen hatást elérve gondoskodásukkal, hitükkel, mások s maguk biztatásával tesznek mindenkiért a Nyilasok, Rákok, Mérlegek, Bikák, Vízöntők, Szüzek és Ikrek, akik ráadásul most nagyon szépek, csinosak és mosolygósak is – talán azért, mert szerelmesek.

A megbízhatóság, hűség, kitartás, a célok kitűzése a héten ugyanennek a bandának az erénye, ami persze a Bakokat is segíti, ha megtalálják középpontjukat, mely most nem is olyan könnyű nekik a Kosokkal, Vízöntőkkel, Nyilasokkal, Oroszlánokkal és Skorpiókkal együtt.

Őket főleg az érzelmi túlzások tudják elrabolni, mely nagy romboló erővé is válhat rugalmatlanságuk és türelmetlenségük által. Ha nem találják meg a mértéket, a nehézségek csak segítségként érkeznek, hogy engedjenek már végre – elsősorban akaratukból!

Újjászületésük persze fájdalommal jár! 
Ha beleragadnak valamibe, akkor is, vagy ha annak ellensúlyozásképpen túl nagy lendületet vesznek, azt is kidobják, amit nem kéne – nem csak ők, de mindannyian LASSÍTSUNK!

A MÉRTÉK szó mindig, mindenben segít, az egyensúly a világ mozgatórúgója – használjuk most is, megalapozva évünket az első hét bölcsességével!


Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Halak jegyben van.

Lábfejünk kér figyelmet, tegyünk érte, hisz hatása megduplázódik! 
Vegyünk diólevél teás lábfürdőt, talpmasszázst! 
Nyirokrendszerünket is mozgással lendületbe hozhatjuk. Igyunk tejoltó galaj-, parlagfű-, pitypang teát!

Csütörtökön – pénteken a Kos jegyben van.

Vérünkért, mely az életerőt jelenti - tehetünk duplán. Vigyünk be vasat – legkönnyebb csalán-, szederlevél-, zsálya teával, melyek vérképzők. Diólevél-, cickafark-, pitypang-, parlagfű tea a fokhagymával együtt vértisztító. S sportoljunk, mely lendületbe hoz!
Magas vérnyomásra nagyon jó az akupresszúrás matrac, mellyel érdemes megismerkedni!

Szombaton – vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet, érte tehetünk duplán! Gargarizáljunk parlagfű-, kamilla-, zsálya-, diólevél teával vagy gyömbéres-, citromos vízzel, de legfőképp találjuk meg az egyensúlyt a kimondott és ki nem mondott szavak között!


Ne sajnáljuk az időt és energiát arra, hogy kijelöljük a következő év elérhető céljait, hisz azok összeszedetté tesznek, s segítenek az úton maradni. 
Tiszta, határozott lendületet adjunk az Újévnek – hisz a kezdet meghatározza a folytatást!

Nagyon szép, békességben, egyensúlyban gazdag Újévet kívánok sok szeretettel:


Figyelem!

Hétfőnként a Vörösoroszlán teaházban mindenkit továbbra is sok szeretettel várok ingyenes asztrológiai elemzésre du. 4-8 h között, melynek lehetőségét tulajdonosuknak ez úton is köszönöm.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése