2019. október 27., vasárnap

44. hét


Mire számíthatunk az október végével kezdődő héten?

Az égen megmutatkozó energia segít elcsendesedni, ráhangolni bennünket az emlékezésre, elmondani őrangyalainknak érzéseinket.

Leginkább a Kosok és a Mérlegek húzódhatnak vissza rendezni belső dolgaikat. Kapnak rá lehetőséget, hogy egyre mélyebbre menjenek, egyik ajtó után nyílik a másik. Azonban vigyázniuk kell, hogy a bennük levő csendes alázat ne csapjon át erős akaratba, hogy ne uralják le környezetüket – se hangosan, se csendesen!

Az angyalokkal való találkozás legjobban a Bakoknak, Skorpióknak és Halaknak megy, igaz, az előbbi kettő csak akkor számíthat rá, ha nem türelmetlen, melytől megijedhetnek, s a háttérbe húzódhatnak.

A Mérlegekkel, Skorpiókkal és Bikákkal most nagyon jó beszélgetni, mélysége és tartalma van mondanivalójuknak. Ne csodálkozzanak, ha valami után nagyon keresnek, kutatnak, aminek eredményeként jönnek is az érzések és információk.

Az Oroszlánok érzelmeik hatása alatt vannak, mely gondoskodó szeretetben is megnyilvánulhat. 
A Rákok teremtőerejük teljében. E két energia a Vízöntőknél és Bikáknál  is egyszerre megmutatkozhat, bár mindannyiuknak vigyázni kell a türelmetlenséggel, hisz szabadságvágyuk is nagyon felerősödhet.

Az Ikrek, Szüzek és Skorpiók gyönyörű szépek, melyet még inkább izgalmassá tesz hallgatásuk, visszahúzódásuk, magnetikus sugárzásuk. Ne csodálkozzanak, ha rájuk talál a szerelem, vágyuk van flörtölni, ruhákkal, ékszerekkel kényeztetni magukat!

A Nyilasoknak nyílnak a csatornák, tele vannak filozofikus gondolatokkal, melyet az emlékezés által feljött érzelmek még inkább kibontanak, emelkedett állapotban vannak.

Hétfőn Újhold van a Skorpió jegyben!

Csendesedjünk! Tisztuljunk! 
Kapcsolódjunk a Kozmosz áramlásához, ne szembe menjünk vele!
Mindezt tehetjük testi-, lelki-, szellem síkon segítve böjttel, kézben tartva középpontunkból önmagunkat, vágyainkat, gondolatainkat.

Hétfőn - kedden a Hold a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet, ahol a fájdalmak vannak tárolva. Engedjük el sérelmeinket, mellyel tehermentesíthetjük munkáját! Meghálálja, ha hajdinát, kölest, árpát főzünk, s örül a csalán-, apróbojtorján teának.
A prosztatát a tökmag minden formájában támogatja, női bajokra cickafark teát igyunk, használjunk ülőfürdőt!

Szerdán – csütörtökön a Nyilas jegyben van.

Májunk kér figyelmet. Minden sárga szín, keserű íz őt segíti. Jót tesz a pitypang-, máriatövis-, dió-, vérehulló fecskefű-, cickafark-, parlagfű tea. Használjunk kurkumát, sáfrányt, s oldjuk elfogadással, megértéssel mérgelődésünk!

Pénteken – szombaton – vasárnap de. a Bak jegyben van.

Csontunkért, térdünkért, bőrünkért tehetünk duplán. Elsőért a mák, szezámmag minden formájával. Térdünket az alázat segíti. Bőrünket kényeztessük szaunával, fürdővel, masszázzsal, simogatással!

Vasárnap du. a Vízöntő jegyben van. 

Idegrendszerünk kér figyelmet. Igyunk nyugtató teákat, mint citromfű-, orbáncfű tea! Lábszárunkért is duplán tehetünk – visszereinket kenjük körömvirág-, gesztenye krémmel.

Nagyon szép, emlékezésben s elengedésben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése