2019. október 20., vasárnap

43. hét


Mire számíthatunk október 21 – vel kezdődő héten?

Csőstül érkezhetnek az akadályok, de ne ijedjünk meg! Ne hagyjuk, hogy félelmeink elvegyék hitünket, önbizalmunkat - épp ez a próbatétel, legyünk tudatosak!

A leginkább a Kosokat, Mérlegeket, Rákokat, Bakokat és Skorpiókat lehet elbizonytalanítani, akiknek nem árt, ha szembenéznek az akadályokkal, megértik azok üzenetét, s kihasználják a visszahúzódásra való igényüket egy nagy belső rendrakásra.

A legnagyobb hátszelet, mely hitet, lendületet és végtelen elfogadó szeretetet hoz, a Mérlegek, Bikák, Ikrek, Szüzek, Halak, Skorpiók és Rákok érezhetik, amitől nemcsak gondoskodás utáni vágyuk jelenhet meg, mely a konyhába vezeti őket, de kedves mosolyuk, diplomatikus viselkedésük a szerelmet is bevonzhatja, akár csak egy flörtölés erejéig.

A Nyilasok és Oroszlánok vezető erejüket tudják megmutatni bölcsességüket használva. 
Nincs olyan akadály, amit ne tudnának átugrani, hacsak nem hagyják, hogy egy bennük is megbújó, félelmet megélő belső szereplő átvegye a hatalmat.

A Vízöntőknek a hiúságukra kell figyelni - ne higgyenek el minden káprázatot, meglehet, nagyobb árat kell érte fizetni, mint gondolnák!

A Bikákat és Bakokat még a türelmetlenség teheti próbára, hova is rohannak?

Átlátva az égen megmutatkozó „nagykvadrát” akadályozó energiáit - megszűnik a félelem, lehetőségek sokasága tárul elénk, ahol meg tudjuk mutatni bölcsességünket, gyakorlatba lehozott megoldásként.

Kézben tartva ösztönenergiáinkat, melyek ide – odadobálnának, középpontunkban tudunk maradni. Így a legkevesebb fájdalommal járó döntéseket vagyunk képesek meghozni, meghaladva önmagunkat, emelve a világot.

Ne bántsuk magunkat, ha tudatosságunk ellenére nem sikerül valami, az iskolában sem egyből tanuljuk meg a feladatokat, sok – sok gyakorlás hozza meg gyümölcsét!

Hétfőn a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán. Rágjuk meg jól az ételt, s válogassuk meg szellemi táplálékainkat is, melyek a gyomorra hatnak ki! Használjunk bazsalikomot, lestyánt, fahéjat - melyek erősítik! Pitypang tisztítja, kömény megelőzi a bajt. Igyunk veronika-, diólevél-, parlagfű teát!

Kedden – szerdán az Oroszlán jegyben van.

Szívünk és gerincünk kér figyelmet. Előbbiért a galagonya vállal felelősséget minden formájában, zab, árpa életerőt ad. Utóbbit a torna, a gerincesség segíti.

Csütörtökön – pénteken a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért tehetünk duplán. Használjunk koriandert, fahéjat, köményt, bazsalikomot, melyek az erjedést gátolják, megelőzik a hurutokat! Parlagfű, körömvirág féregűzők.

Szombaton – vasárnap a Mérleg jegyben van.

Igyunk elegendő, élő vizet, ezzel támogatva vesénket! Bodza-, nyárfalevél-, zsurló teája vízhajtóak.  Használjunk petrezselymet, zellert, gyömbért, fahéjat!

Nagyon szép, belső középponttal teli hetet kívánok sok szeretettel:

www. asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése