2019. október 13., vasárnap

42. hét

Mire számíthatunk október 14 – vel kezdődő héten?

Akaratunkat a Telihold nagyon felerősítheti - vegyük észre szenvedélyességünket, túlzásainkat, netán érzelmi zsarolásainkat, esetleges fanatikusságunkat!

Ezek az ösztönerők magukra hagyva nagyon nagy és mély tanításokat hozhatnak - amit adunk vagy adtunk másoknak, azok visszaérkeznek, azokkal szembe kell nézni.

Ezt most leginkább az Oroszlánok, Kosok, Mérlegek, Bakok, Rákok érezhetik feladatként, lássák magukat kívülről, ne engedjenek csak az érzelmeiknek, vigyék be életükbe a tudatosságot!
Kapnak segítséget igazságérzetüktől, hitüktől, ha csak a nagy erővel érkező, engedni nem tudó akaratuk nem nyomja el, nem söpri le a porondról.

A Bikák, Mérlegek, Skorpiók nagyon türelmetlenek lehetnek, szabadságvágyuk még mindig túlzásokat teremthet. Az utóbbiakat még a hiúság csapdái is veszélyeztetik a nagy hangulatingadozásuk mellett.

A Nyilasokat az álmodozásukból, az önsajnálatukból a gondoskodni vágyó szeretetük, a konyhában készíthető finomságok inspirálása tudja kimozdítani. Ne engedjék elszállni e gyógyítást hozó érzést, ha jön, azonnal „lovagolják meg”, a többi érkezik magától!

A legjobban talán az Ikrek és Szüzek vannak, akik úgy el vannak foglalva a másoknak adott segítségekkel, alkotásaikkal, angyalaikkal, hogy nincs idejük rosszul lenni. 
Gyakorlatiasan teszik a dolgukat, igazi, szép energiákat hozva le a Földre. 

A Halakat a tiszta józan, „paraszt eszük” mentheti meg a túlzásoktól, mely egyébként nagy kilengéseket képes hozni, mindazt a maga nehézségeivel – hát használják, gondolkozzanak, engedjék be az információkat!

A Vízöntők ne mástól várják az elismerést, ne akarjanak senkinek sem megfelelni – úgy sem lehet!

Az irány, hogy JÓL legyünk, s nem az, hogy JÓK legyünk!
Úgy sem lehetünk jól, ha másokat bántunk, ha csak az önös érdekünket akarjuk érvényesíteni. 
A lélek akkor boldog, ha szerethet, ha adhat, hisz mindannyian Fénylények vagyunk, ki vékonyabb, ki vastagabb fal mögé bújva. 

Feladatunk, bontani e félelmekből épített erődöt, melyet oldani tud talán már egy mosoly is. Hát … mosolyogjunk!

Hétfőn a Hold a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – minden piros színnel. Igyunk vassal teli csalán-, szederlevél teát! Együnk céklát, fekete szedret!

Kedden – szerdán a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Annyit beszüljünk, amennyit kell, s csak felét mondjuk annak, amit gondolunk! A kék színű sál támogatja. Gargarizáljunk langyos, sós vízzel!

Csütörtökön – pénteken – szombaton délig az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünket támogassuk citromfű-, orbáncfű teával! 
Kezünket kényeztessük tornával, fürdővel, krémmel, masszázzsal!

Szombat du. – vasárnap a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán, leginkább azzal, ha megválogatjuk mit eszünk meg, s azt jól megrágjuk. Mindez vonatkozik a szellemi táplálékra is, hisz amit  ott beengedünk, azt a gyomrunk fogja jelezni. Használjunk bazsalikomot, lestyánt, köményt, koriandert! Bármilyen problémájára a parlagfű megoldást hoz – ne féljünk tőle!

Nagyon szép, erőszakmentes, mosollyal teli hetet kívánok sok szeretettel J

www.asztrocsillag

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése