2019. szeptember 29., vasárnap

40. hét


Mire számíthatunk október első hetén?

Próbára van téve elengedési képességünk, hatalomvágyunk. Ne ragaszkodjunk semmihez, keressük meg a bennünk rejlő együttérzést, mely gyógyulást hoz másoknak is, magunknak is!

Erre a nem könnyű feladatra leginkább a Rákok, Mérlegek, Bikák, Ikrek és Szüzek számíthatnak. Ha nehéznek érzik életüknek ezt a szakaszát, azért van, mert egy nagy átalakulás folyamatában vannak, ami újjászületésüket célozza meg.
Fogadják el, csendesedjenek, engedjék el akaratukat!

Mindig akkor fáj, amikor ragaszkodunk, s nem tudunk az Élethez, a változáshoz alkalmazkodni.

A nagy álmok, illúziók csapdáiba a Halak és Nyilasok léphetnek, magasról a Földre érés fájdalmas.
Nem csak ők, de mindannyian - maradjunk a valóságban!

A szavak, ígérgetések helyett a tetteket nézzük, amivel el lehet kerülni a csalódások könnyeit, az önsajnálat depresszióját! 
Kérjünk csak „egy pohár vizet, mikor a csillagokat akarják lehozni az égről”! Fogadjuk el, hogy semmi sem tökéletes, a Földön iskolapadban ülünk, mennyország helyett a feladatokat várjuk!

Mindenki kap segítséget – a Mérlegek, Bikák, Ikrek, Szüzek, Rákok és Nyilasok a hitüktől, kedvességüktől, diplomáciaérzéküktől, tisztánlátásuktól, a Halak józanságuktól, kitartásuktól, gyakorlatiasságuktól.

Az Oroszlánok és Vízöntők, mintha kicsit egyedül állnának a nagyvilágban – annak ellenére, hogy az előbbiek tele vannak kedvességgel, mosollyal, talán szerelem-, az utóbbiak az élet-, a gasztronómiai örömök utáni vággyal.

A Kosoknak sem könnyű most kapcsolódási pontot találni másokkal, talán a rendrakás, a takarítás, az egészséggel való foglalkozás viszi el idejüket, erejüket.

A Skorpiók és Bakok ne akarjanak megfelelni a világnak, ám a másik végletbe se essenek, mikor érzelmi hullámzásaikkal már másokat is terhelnek, nem törődve senkivel, semmivel, engedve hisztis, gyermeki énjüknek.

Hétfőn – kedden – szerdán de. a Hold a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Iktassunk be étrendünkbe hajdinát, kölest, árpát, melyek őt  segítik!  
Női problémákra cickafark teát, prosztatára kisvirágú füzike teát igyunk a tökmag minden formája mellett!

Szerda du. – csütörtökön – pénteken a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán – minden sárga színnel, keserű ízzel. Használjunk kurkumát, sáfrányt! Igyunk pitypang-, parlagfű-, apróbojtorján teát!

Szombaton – vasárnap a Bak jegyben van.

Csontunk kér figyelmet. Mák, szezámmag tele kalciummal. Igyunk diólevél teát, mely erősíti!
Bőrünket kényeztessük szaunával, fürdővel, masszázzsal! 
Térdünket leginkább az alázattal segíthetjük.

Nagyon szép, józansággal teli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése