2019. szeptember 15., vasárnap

38. hét


Mire számíthatunk szeptember 16 – val kezdődő héten?

Ne engedjünk félelmeinknek, hozzuk ki magunkból a legjobbat hitünkkel, lendületünkkel, kedves mosolyunkkal, diplomáciai érzékünkkel!

Az önbizalomhiány, a befelé fordulás leginkább a Rákokat és Kosokat érinti, igaz, ők kapják talán a legnagyobb hitet is, mely minden nehézségen, ezen is át tudja őket lendíteni.  

Az Oroszlánokat, Kosokat, Szüzeket a bizonytalanságukban kitartó erejük, nagyon jó megérzéseik segítik, akár boszorkányok, varázslók is lehetnek.

A Szüzek és Ikrek kedves mosolyukkal és diplomáciai érzékükkel virágokat fakaszthatnak, ne csodálkozzanak, ha rájuk talál a szerelem, hisz gyönyörű szépek, s a flörtölésben is most elöl járnak!

A Nyilasok forduljanak családjukhoz, foglalkozzanak otthonukkal, legyenek a konyhában sokat, hisz ezek mind ki tudják őket lendíteni abból a bizonytalan és ködös állapotból, mely önsajnálatot, szomorúságot hoz.

A Bikák és Mérlegek tele vannak tudásszomjjal, nyitottsággal, szívesen találkoznak idegenekkel, új információkkal – csacsogós kedvükben vannak. A szerelem sem áll tőlük távol.

A Skorpiók és Bakok tetterejükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ragyognak, nagyon jó vezetőként mutatják meg magukat. nem csak precízek és pontosak, de együttérzésükkel mindenhol ott vannak, ahol bajbajutottak vannak.

A Vízöntők még mindig, mintha kívülállók lennének, nem kapcsolódnának másokhoz, annak ellenére, hogy élvezik az élet örömeit.

Ne csak a Halak, de mindenki figyeljen a túlzásokra, tudatosan keressük a közepet, ahol a harmónia, a béke, az egyensúly van!

A világmindenség az egyensúlyra törekvésen alapul, a nagy magasságokat a nagy mélységek váltják – s mindezt mi teremtjük meg át nem gondolt vágyainkkal, szabadon hagyott ösztönerőinkkel.

Nem baj, ha megéljük, csak a mélyponton tudatosítsuk, hogy a magasság is a miénk volt, s gondolkozzunk el azon, hogy megéri – e?
Ha már nem szeretnénk, csillapítsuk a hullámokat, s ahogy azok csendesednek, úgy egyre többször megyünk át a középpont vonalán, ahol az igazi egyensúly, az igazi szeretet lakozik.

Hétfőn – kedden de. a Hold a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán. Igyunk család-, szederlevél teát, melyek tele vannak vassal! 
Részesítsük előnyben a piros színű gyümölcsöket, zöldségeket, melyek őt támogatják!

Kedd du. – szerdán – csütörtökön a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Minden kék szín segíti, mely a torokcsakra szint. 
Langyos, sós vizel gargarizáljunk, de nyelvgyakorlatokat is csinálhatunk.

Pénteken – szombaton az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünkért igyunk levendula-, citromfű-, orbáncfű teát! 
Kezünket kényeztessük fürdővel, tornával, masszázzsal!

Vasárnap a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán. Rágjuk meg jól az ételt! Használunk köménymagot, mely megelőzi a bajt, lestyánt, fahéjat, bazsalikomot, melyek erősítik! Pitypang tisztítja, parlagfű nyugtatja.

Nagyon szép, egyensúlyban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése