2019. szeptember 22., vasárnap

39. hét


Mire számíthatunk szeptember utolsó hetén?

Túlzott álmainkat követi a józanodás, mely csak annyira fáj, amennyire elszálltunk a valóságtól.

A nagy álmokat leginkább a Halak és Nyilasok élik meg, akik egyébként is mindig valahol feljebb lebegnek, messzebb néznek, mint a többiek.
Igazából, mindenkiben van egy Halak és Nyilas belső szereplő, ne csodálkozzon senki, ha érintve érzi magát!

A józanító pofonokat a Mérlegek, Bikák, Ikrek, Szüzek, Skorpiók kapják, melyek egyben meg is állítják őket a még messzebb való rugaszkodást a talajtól - helyre téve a dolgokat, kifizetve a számlákat, tiszta lappal, józanul indulhatnak.

Ezek a szereplők is minden ember belső szereplői is - ne azonosítsuk magunkat csak a Nap jegyünkkel, mely a 10 bolygó közül egy, bár igen fontos, de a többi szereplő is szeretne a színpadra lépni, annál inkább, minél inkább elnyomjuk!

A pofonok hatására elcsendesedhetünk, bár ha ez előbb történik, meglehet el is kerülhetjük őket.
Az Oroszlánok, Kosok és Szüzek nagy lendületben vannak, egy hegy helyett ötöt is arrébb tesznek, akár gyógyítani is tudnak teremtőerejükkel. Vigyázzanak, hogy ne essenek az érzelmi hullámzásaik csapdáiba, ami nem csak másoknak, de nekik is megterhelő.

Lendületüket, vezetőképességüket, ragyogásukat a Skorpiók és Bakok is meg tudják mutatni. Az utóbbiakat fékezheti a túlzott megfelelni akarás, ill. belecsúszhatnak a kíváncsiskodás és pletykálkodás csapdáiba. Legyenek résen, füleljék le magukat, hisz ami látható válik, már gyengítve van, talán ki is tudják védeni!

A Rákokat és Ikreket nem csak türelmetlenségük, de hiúságuk is tévútra viheti, bár a Hold gyors mozgása miatt ez könnyen változhat, pláne, ha tudatosítják magukban.

Vízöntők süssenek, főzzenek! A konyhában, de minden életörömmel kapcsolatos dologban ki tudják bontakoztatni rendkívüliségüket, annak ellenére, hogy mintha nem is igen lenne fontos számukra kapcsolódás.

Minden, amit kívül látunk, saját belső szereplőnk. Próbálják magukat megmutatni, másokon keresztül igyekszenek életre kelni. Fordítsuk tükörképünket, még úgy is, ha néha ijesztő! 
Nagy segítségünkre van, hogy meghaladjuk önmagunkat!

Hétfőn 7. 50 – kor beáll az Őszi nap-éj egyenlőség!

Mostantól nem csak rövidebbek lesznek a napok, de a Sötétség egyre inkább átveszi az uralmat a Fény felett - a csendesedésnek próbálja megteremteni a helyét. Olyan, mint a várandóság utolsó hónapjai - valami növekszik bennünk, hogy Karácsonykor megszülessen.

Lüktessünk együtt a természettel, igyekezzünk befelé, most nem a kinti dübörgésnek van az ideje!


Szombaton Újhold van a Mérleg jegyben!

Egy újabb lehetőség a változásra, elengedésre, megtisztulásra.
Böjtöljünk mind testileg, mind lelkileg és szellemileg! 
Ilyenkor a legfokozottabb a szervezet méregtelenítő ereje – minden szinten!

A takarítás is jobban megy, kevesebb mosószert kell használni ugyanolyan eredményért.

A Mérleg jegy a kapcsolatokra hívja fel a figyelmet.

Fogalmazzuk meg, mit szeretnénk, mit kell érte tenni! Azt is, hogy hol vannak a mi határaink, amit ha nem védünk meg, már nagyobb sérülést szenvedünk. 

Hétfőn a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Jól rágjuk meg az ételt! Igyunk diólevél-, parlagfű teát, melyek az emésztést segítik! Lestyán, fahéj, bazsalikom erősítik, pitypang tisztítja.

Kedden – szerdán – csütörökön de. az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért, gerincünkért tehetünk duplán. Előbbinek életerőt ad a zab, árpa, mazsola, szerecsendió, alma, csipkebogyó, s minden galagonyából készült finomság, melyet lehet már enni a bokorról is kirándulásaink során.
Gerincünket leginkább maga a gerincesség segíti, de erősíthetjük tornával is.

Csütörtökön du. – pénteken – szombaton de. a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Segítségére van a kömény, bazsalikom, koriander, fahéj, körömvirág, árpa, parlagfű – melyek erősítik, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat, erjedő és rothadó folyamatokat.

Szombat du. – vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán – leginkább elegendő élő vízzel. Igyunk bodza-, zsurló-, nyárfalevél teát! Tartsuk melegen, pláne, ha beköszöntenek a hideg napok!

Nagyon szép, befelé irányuló, józan napokat kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése