2019. július 7., vasárnap

28. hét


Mire számíthatunk július 8 – val kezdődő héten?

Nagy álmaink türelmetlenné és talán még akaratossá is tesznek bennünket. Pedig erővel nagyon kevés dolgot lehet elérni, s még a lélek sem nyugszik meg tőle.

Ez, a „már tegnap késő volt” energiák leginkább a Kosokat, Oroszlánokat, Ikreket, Szüzeket érinti, de a Rákok sem maradnak messze tőlük, bár nekik nagyon jól működik a belső hangjuk, mely jelez, hol vannak a határok. (Ezt a Szüzek is érzik. )

A Bikák, Mérlegek jó példával járnak elöl, tele vannak ötletekkel, szabadságutáni vággyal, nyitottak a világ felé - mindezt az ő kedvességükkel, érzékenységükkel teszik. Nagy szeretettel várják vendégeiket, egész új gasztronómiai csodákkal rukkolhatnak elő – mindenki örömére.

Igaz, a Bikák a Vízöntőkkel lehetnek nagyon türelmetlenek is a kíváncsiság és pletykálkodás mellett, de az biztos, hogy nagyon szépek, szerelemre hívók és különlegesek.

A Skorpiókat és Bakokat a hiúság csapdájából együttérzésük és gondoskodó szeretetük tudja megmenteni. Ne higgyék el a csillogást, a káprázatot, maradjanak egyszerűek, hisz születésüktől fogva ők az egyik fő képviselőjük!

A Nyilasok még mindig kábulatban vannak talán, nem könnyű a „ködből” kikecmeregni – de próbálják meg, melyhez a felelősségvállalás egyik legkönnyebb út!

A Halak túlzásaiktól eltekintve ragyognak! Nagyon jó vezetőként tudják magukat megmutatni, csak ne lustálkodjanak, ha dologidő van, élvezni fogják a teremtést!

Hétfőn - kedden a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán – igyunk eleget, élő-, tiszta vizet! Vizelethajtó a bodza-, nyírfa-, zsurló tea. Használjunk petrezselymet, zellert, curryt, gyömbért, fahéjat – utóbbiak vesemelegítők.  

Szerdán – csütörtökön - pénteken a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Iktassuk étrendünkbe a hajdinát, kölest, árpát! 
Prosztatára tökmag, női problémákra cickafark teát!

Szombaton – vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán – minden keserű ízzel, sárga színnel. Használjunk kurkumát, együk nyugodtan a pitypang virágát, parlagfű levelét!  Igyunk cickafark-, apróbojtorján, diólevél teát!

Nagyon szép, türelemben és angyalokban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése