2019. június 30., vasárnap

27. hét


Mire számíthatunk július első hetén?

Ha kellően tudatosak vagyunk, angyalok serege segít a bennünk levő türelmetlenséget mederbe terelni, az akadályokat elvenni.

A legtürelmetlenebbek a Kosok, Ikrek, Szüzek, Oroszlánok, Rákok, Vízöntők és Bikák - akiknek valamiből meglehet, már nagyon elegük van, szétrobbannak, ha nem történik változás. 
Ennek helye és rendje van, ha felismerik, hogy hol, mit kell meghaladni, mi az, amibe beleragadva már nem tudnak előrejutni. Ám ha ezt nem látják, nem csendesednek el, hogy ráérezzenek - ott rombolnak, ahol nem kéne, azt dobják ki, amire szükségük van – később mindent megbánva.

Segítségükre angyalok hada jön, de ha nagyon szaladnak, vagy túl hangosak, nem érik őket utol, csendes hangjuk nem lesz hallható.

A Bakok, Skorpiók és Halak tudják önmaguk határait, csendesen teszik a dolguk. 
Igaz, a Halak egyik végletből a másikba eshetnek, de ha figyelnek - sokat bicikliznek, ami középen tartja őket - talán ki tudják ezt védeni.

A Nyilasok álmodoznak, becsaphatóak – egészen addig, míg nem vállalnak dolgaikért felelősséget, nem állnak a sarkukra megoldásban gondolkozva az önsajnálatuk helyett.

A Mérlegek csacsognak, szaladnak ide – oda, de mintha egyedül lennének, senkihez sem kapcsolódva – hacsak az nem egy könyv, újság, stb. az.


Kedden Újhold van Rák jegyben!

A megtisztulás, újrakezdés ideje – főleg ami a családdal, otthonnal kapcsolatos.
Böjtöljünk, ilyenkor méregtelenít legerősebben szervezetünk!
Engedjük el azt, amire már nincs szükségünk – testi-, lelki-, szellemsíkon!
A takarítás is jobban megy, kevesebb vegyszert kell használni.
Most metsszük a növényeket, nem fognak „elvérezni”!

Szombaton 10 milliószoros nap van!

Vigyázzunk kívánságainkkal, nehogy nyakunkon maradjanak! 
Tegyük a végére a „Legyen úgy, ahogy lenni kell!” - mondatot!


Hétfőn a Hold az Ikrek jegyben van.

Tudatosan lélegezzünk, segítsük tüdőnket! 
Igyunk kakukkfű-, útifű-, pemetefű-, kis ezerjófű teát! Idegrendszerünk hálás lesz a citromfű-, menta teának. A rozmaring nyugtat, bazsalikom oldja a stresszt.
Kezünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal, szeretettel!

Kedden – szerdán a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Ami a gyomornak az étel, az az idegrendszerünknek a külvilágból érkező hírek, információk. Válogassunk, ne terheljük testünket, hisz a kettő összefügg, nem véletlenül tud gyomrunk minden indok nélkül felfordulni, szabadulni próbálva attól, amit kapott. 
Segítsük diólevél-, veronika-, cickafark teával, s rágjuk jól meg az ételt! Fahéj, bazsalikom, lestyán erősíti, s parlagfű, amit lehet most találni, s nyersen enni – azonnali orvosság. 

Csütörtökön – pénteken az Oroszlán jegyben van. 

Szívünkért tehetünk duplán – legjobb rá a galagonya minden formájában. Na meg elsősorban a szeretet! Zab, árpa, alma, csipkebogyó megelőzi a szívbetegségeket – meg egy doromboló cica is, aki rajtunk fekszik. J

Szombaton - vasárnap a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Ismét csak válogassuk meg az információáradatot, amit beengedünk, hisz az ő feladata a szelektálás – s nem mindegy mennyit!
Hálás a köményért, korianderért, bazsalikomért – melyek szélhajtóak. 
Parlagfű-, körömvirág féregűzők. 

Nagyon szép, angyalok seregével teli hetet kívánok sok szeretettel: 

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése