2019. június 16., vasárnap

25. hét


Mire számíthatunk június 17 – vel, Teliholddal kezdődő héten?

Ha bátran szembenéznünk a valósággal, merünk felelősséget vállalni életünkért – angyalok hada segít fájdalmaink elengedésében, a tisztánlátásban, megértésben, problémáink megbeszélésében.

A csalódottság leginkább a Rákokat, Nyilasokat és Halakat kaphatja el. 
Álmaik oly messzire röppenhetnek - talán még a csillagokat is elérik - ahonnét valóban fájdalmas egy zuhanás utáni földet érés, a józanodás, a Földön levő árnyékának a felismerése.   

Ne csodálkozzanak, ha könnyűk folyik, ami már jó jel! Ott már olvad a jég, a megfagyott víz, akkor már itt van a melegedés. Ne meneküljenek, el a szembenézés elöl, úgyis meg kell tanulni a leckét!

A józanító valóságot a Rákok, Ikrek, Szüzek, Kosok sem kerülhetik el – de már tartják is őket az angyalok, oldják a terheket. Megértést, szeretet hoznak, amit a művészetekkel való kapcsolódáson, alkotáson keresztül is megkaphatnak. Amíg nem nyitottak erre az energiára, addig keménységükkel, hidegségükkel rombolhatnak, ők is fázva saját szigorúságuk miatt.

A Bikák, Mérlegek és Oroszlánok kívül állnak mindezeken, csacsogós kedvükkel hozzák, viszik a híreket, mozgásban vannak mind fizikailag, mind szellemileg.

A Skorpiók és Bakok türelmetlenségükkel és túlzott komolyságukkal teremthetnek akadályokat, melyek kapcsolódhatnak a kíváncsiskodás és pletykálkodás energiáihoz is.

A Vízöntők még mindig teljes nyitottsággal fordulnak az élet élvezetei felé – legyenek ezek a gasztronómia vagy szerelem csodái.  
  
Ne feledjük, minden jegy mindannyiunkban fellelhető, amivel dolgunk van, az aktivizálódik. Ha a túlzásokat elkerüljük, már jó úton vagyunk, akkor már középpontunk felé tartunk, ahol a bölcsesség és szeretet lakik.

Hétfőn Telihold van a Nyilas jegyben!

Minden megduplázódik, melyre még az is ráerősít, hogy a Hold e jegy bolygójával, a Jupiterrel áll együtt.
Óvatosan vágyainkkal, álmainkkal, teremtőerőnk teljében még teljesülnek, később ne nyafogjunk!
Most érdemes gyűjteni gyógynövényeket, a krémek készítésének is itt az ideje. 

Pénteken Nyári Napforduló!

Hihetetlen, mégis irányváltás van. Itt az ideje a csendesedésnek, betakarításnak, próbáljunk együtt rezegni a Kozmosszal!

Hétfőn a Hold a Nyilas jegyben van. 

Májunkért tehetünk duplán. Igyunk máriatövis-, pitypang-, parlagfű-, cickafark teát! 
Minden keserű iz, sárga szín segíti – használjunk kurkumát! 
Engedjük el mérgeinket, haragvásunkat, tudjunk megbocsátani másoknak, magunknak.

Kedden – szerdán Bak jegyben van.

Csontjaink kérnek figyelmet – iktassuk be étrendünkbe a mákot, szezámmagot, árpát, igyunk diólevél teát!  Térdünket alázatunk segíti. Bőrünket a kényeztetés – menjünk fürdőbe, szaunába, masszőrhöz, s tudjuk, hol vannak a határaink, melyet védjünk meg, s ne menjünk át más területére.

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkért tehetünk duplán – igyunk citromfű-, menta teát! 
Lábszárunkat tornáztassuk, visszereinket kenjünk körömvirág-, gesztenye krémmel.

Vasárnap a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünkért nagyon sokat tehetünk mozgással, s a tejoltó galaj teájával. 
Lábfejünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal, tornával, s hogy igyekszünk itt maradni a valóságban, gyakorlatiasak vagyunk.

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése