2019. július 14., vasárnap

29. hét


Mire számíthatunk július 15 – én kezdődő héten?

Türelmetlenségünket angyalink próbálják egyensúlyozni, engedjünk nagy álmainkból, maradjunk itt a valóságban!

A már tegnap késő volt energia leginkább az Oroszlánokra, Kosokra, Ikrekre, Szüzekre, Vízöntőkre és Bikákra lehet jellemző, nekik kötelező a sport, hogy a bent feszülő nagy energiájukkal ne romboljanak!

Hova rohannak? Mi nem várja meg őket? Ha nem várja, érdemes – e futni utána?
Aki siet, kapni akar, aki adni akar – ráér!

Ezt ellensúlyozva itt vannak angyalaink, végtelen együttérzést, szeretetet, művészetekkel való kapcsolódást hozva – melyet legjobban az Oroszlánok, Rákok, Bikák, Mérlegek, Skorpiók és Bakok éreznek. Alkossanak! Közben az idő megáll, nincs hova szaladni, hisz kapcsolódni tudnak a felsőbb világhoz.

Nagy álmaikból a Halaknak, Nyilasoknak kell a Földre visszaérkezni, mely az előbbieknek könnyebb, hisz egy stabil, józanságot hozó bölcsesség is velük van.

Aki siet, csendesedjen! Aki álmodozik, induljon! 
A világmindenség az egyensúlyra törekszik, ott keressük a békességet, boldogságot! 
Mindig egyik vagy a másik oldalon vagyunk, csak egy - egy pillanatra lépünk rá az áhított „arany középre”. Ám ha nem nagy amplitúdóval éljük életünket, ez sokszor megesik – ekkor érezzük azt, mintha folyamatosan boldogok lennénk.

Kedden Telihold van a Bak jegyben!

Minden duplán számít, óvatosan gondolatainkkal, szavainkkal, tetteinkkel!
Gondolkozzunk el a Bak jegy témakörén – biztonság, karrier, határok!
Az ekkor gyűjtött gyógynövények nagyobb gyógyerőt fejtenek ki.
Ilyenkor ne metsszük növényeinket, mert elvéreznek, elpusztulnak!

Hétfőn – kedden a Hold a Bak jegyben van.
Csontjaink kérnek figyelmet. Helyezzük előtérbe a szezámmagot, mákot, igyunk diólevél-, pitypang teát, együnk parlagfűvet! Térdünket alázattal tudjuk segíteni – engedjük el akaratunkat! Kényeztessük bőrünket, fürdővel, masszázzsal!

Szerdán – csütörtökön – pénteken a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkért tehetünk duplán. Igyunk menta-, citromfű-, orbáncfű teát! ( Utolsót csak akkor, ha nem megyünk ki a napra! ) Vegyünk levendula fürdőt, akár meg is csinálhatjuk a levendula fürdősót! Lábszárunkat is kényeztessük, ha van visszerünk, kenjük gesztenye-, körömvirágkrémmel, amit szintén mi magunk elkészíthetünk!

Szombaton – vasárnap a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünk és lábfejünk kér figyelmet. Előbbinek legjobb a tejoltó galaj teája a mozgás mellett, utóbbinak meg a kényeztetés. Kezdjük tornával, fürdővel, masszázzsal – érdemes befektetni!

Nagyon szép, türelemben és angyalokban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése