2019. május 26., vasárnap

22. hét


Mire számíthatunk május utolsó hetén?

Ha nem esünk a kíváncsiskodás, pletykálkodás csapdáiba, melyeket nagy érzelmi hullámzásaink is támogatnak, teremtőerőnk kel, gondoskodó szeretetünkkel mosolyt teremtünk, bárhol is vagyunk.

Ez a konyhai alkotásban is megmutatkozó szeretet leginkább a Rákokat, Halakat, Kosokat és Vízöntőket érintheti, alkossanak, hisz alkotás közben megáll az idő! 

A gondolatok zizegésére, a fent említett nehézségekre az Ikrek, Szüzek, Oroszlánok, Rákok és Halak számíthatnak. Legfontosabb feladatuk a belső csend megtalálása, melyhez a legrövidebb út a befelé forduláson, a Jelen pillanat megélésén, na meg az alkotáson keresztül vezet.

A Nyilasok feladata megküzdeni a köddel, mely épp leereszkedőben van. 
Egy csalódás csábíthatja őket az illúziók világába – de legyenek tudatosak! 
Megoldást a tiszta, józan ész, a felelősségvállalás hoz.

A Bakok, Skorpiók, Bikák, Mérlegek a Halak nagyon együttérzőek, könnyen kapcsolódnak a művészetekkel, higgadtak és nyugodtak, pontosan tudják, érzik a határaikat.

Nagy szükség is van erre, főleg a Halaknak, hisz egy másik belső szereplőjük egyfolytában feszegeti azokat a határokat, melyek a nagy magasságokba és nagy mélységekbe rántaná őket.

A világmindenség az egyensúlyra törekszik, melyet mi magunk is próbálunk önmagunkon belül megteremteni. Szélsőséges pólusaink húzzák – vonják egymást, s ha valamelyik túl erős, akkor kapunk segítséget egy külső szereplőtől, környezetünktől, akit mi vonzunk be.
Így lesz igaz, hogy életünket mi teremtjük.

Hétfőn – kedden a Hold a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünk kér figyelmet – igyunk tejoltó galaj teát, s mozogjunk sokat! 
Lábfejünket kényeztessük tornával, fürdővel, masszázzsal!  

Szerdán – csütörtökön a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán. Tele van vassal a csalán, szederlevél, zsálya – készítsünk teát belőle! Parlagfű, pitypang vértisztító. Minden piros szín támogatja – pl. áfonya, fekete ribiszke, cékla.

Pénteken – szombaton – vasárnap délutánig a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Annyit beszéljünk, amennyit kell! 
Gargarizáljunk sós vagy citromos, langyos vízzel! Torok fertőtlenítésére nagyon jó a diófalevél tea.

Nagyon szép, a Jelen pillanatának élvezetével gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése