2019. május 12., vasárnap

20. hét


Mire számíthatunk május 13 – val kezdődő héten?

Hatalmas álmainkat nem érhetjük el, ha erőből akarjuk, s képtelenek vagyunk az elengedésre. Annál inkább sikerül, ha az itt levő, inspirációval teli hullámot meglovagoljuk, s bölcsen hagyjuk, hogy megérkezzenek.

Ezt a nagy lendület, ötletekkel, szívvel teli zsenialitást leginkább a Rákok, Szüzek, Bikák és Vízöntők érezhetik. Tisztánlátásuk kimagasló, lehet rá építkezni!

Ennek ellentétét, a görcsös ragaszkodást a Kosok, Bikák és Mérlegek produkálhatják. 
Ezeket szenvedélyes érzelmek vezérlik, melyek uralkodásvágyban, besértődésben, érzelmi zsarolásban, féltékenységben, stb. is megmutatkozhatnak.
Nagy hitük, elfogadó képességük is segítségükre van, nagyon könnyen rá tudnak hangolódni  a szeretet energiáira, kilépve akaratukból.

Egy jegyen belül ez is, az is előfordul, hisz személyiségünk összetett – egyik szereplőnk jobbra, a másik balra menne - próbálják egymást ellensúlyozni.

Ha mindez nem belül történik, nincs olyan belső szereplőnk, aki ellensúlyozná a másikat, akkor szembesülünk valakivel kint (párunk, anyósunk, főnökünk, stb.), aki tudattalanul próbálja szerepével az egyensúlyt fenntartani, bennünket csiszolni, változtatni!

Ne álljunk ellent ezeknek a változásoknak! Kössünk kompromisszumot, hisz az egyik véglet a középtől épp annyira tér el, mint a másik - egymás segítői vagyunk!

Bölcsességből, kitartásból, higgadtságból, nyugodtságból legjobban az Oroszlánok és Bikák vizsgáznak, amit a Skorpiók is elmondhatnak magukról, ha ki tudnak lépni a világnak való megfelelési vágyukból. Akkor teremtőképességük hatalmassá válik, igazi jó vezetőként tudják magukat megmutatni.

A Nyilasok és Kosok nagyon szépek. 
Mosolygósak, flörtölnek, szédítik a másik nemet - nem is tudják elkerülni a szerelmet, mint a virágok, úgy vonzzák a méhecskéket.

Igaz, a Nyilasok egy csalódásuk miatti menekülésük közben könnyen becsaphatnak másokat, melyről meglehet, tudomásuk sincs,. Egy álomvilágban vannak, miáltal ők is megvezethetők.

Az Ikrek, mintha mit sem törődnének a nehézségekkel, élvezik az élet örömeit, van kedvük enni, inni, szeretni, sportolni, a Jelenben lenni.

A Halak ragyognak, olyanok, mint a napsugár, bár még mindig egyik végletből a másikba tudnak esni - a nagy lendületet váltja a nagy lustálkodás – igyekezzenek a közép felé tartani!

Szombaton Telihold van a Skorpió jegyben s 10 milliószoros nap van!

Érzelmeink, gondolataink, tetteink hatása megszorozódik!

Ennek tudatában talán kézben tudjuk tartani szenvedélyünk vezérelte vágyainkat. 
Legyünk megfontoltak – ne kelljen sírnunk, ha a nyakunkon maradnak! 
Igaz a leckét is megtanuljuk, ha van bennünk annyi tudatosság, hogy felismerjük teremtőerőnket.

Érdemes a bennünk levő Skorpió energiáját nagyító alá tenni – mint szenvedélyesség, uralkodás, érzelmi zsarolás, fanatikusság, végletesség, a dupla vagy semmi, ahol nincsenek árnyalatok, csak a fekete és a fehér!

Hétfőn – kedden a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért tehetünk duplán – leginkább azzal, hogy megválogatjuk táplálékunkat mind fizikai szinte, mind lelki szinten, s igyekszünk élő, energiával teli dolgokat adni magunknak.
Használunk köményt, koriandert, fahéjat, bazsalikomot, melyek az erjedést gátolják! 
Igyunk parlagfű-, körömvirág teát, melyek féregűzők, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat!

Szerdán – csütörtökön a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet – igyunk elegendő élő vizet! Árpa vízhajtó hatású, akárcsak a petrezselyem, zeller vagy a pitypang-, bodza-, aranyvessző-, zsurló-, nyírfa tea. Tartsuk melegen, melyben segít a gyömbér és fahéj is.

Pénteken – szombaton a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán. Fedezzük fel a hajdinát, kölest, árpát, melyek segítik!
Prosztatára tökmag minden formájában, női bajokra a cickafark tea a legjobb.

Vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunk kér figyelmet. Igyunk máriatövis-, vérehulló fecskefű-, cickafark-, pemetefű-, parlagfű teát! Minden keserű íz, sárga szín segíti, használjunk kurkumát, sáfrányt! 
Nyersen együk, ha még találunk pitypangot, mely az agy működését is erősen támogatja.

Ötletekben és együttműködésben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése