2019. május 19., vasárnap

21. hét


Mire számíthatunk május 20 – val kezdődő héten?

Hitünkkel, szívünkkel, tisztánlátásunkkal közelebb kerülhetünk nagy álmainkhoz, hisz teremtőerőnk hatalmas – csak vigyázzunk, ne szálljunk el, maradjunk a Földön, élvezzük a pillanatok kihívásait!

Ezt a bölcsességgel, mélységgel, tudással és szeretettel teli nagy tetterőt leginkább az Oroszlánok, Ikrek, Szüzek, Bikák, Skorpiók, Bakok érezhetik, vezetőképességük ki tud bontakozni - mint igazi, jó királyok mutatnak utat a körülöttük levőknek.

Jó velük lenni, velük dolgozni, ami nem csoda - nem csak kapcsolódni tudnak a felsőbb világokhoz, meghallva belső hangjukat, de az élet örömeit is élvezik, találkozzanak bár a gasztronómia finomságaival, vagy a szerelemmel.

Különösen nagyon szépek és eredetiek, lendülettel és flörtre való hívó szóval a Vízöntők, Bikák, Kosok, Mérlegek és Rákok. 
Vigyázzunk, ne essünk csapdájukba, mert szabadságvágyuk igen erős, nem a komoly kapcsolatokat, a mélységgel teli nagy szerelmet keresik, inkább a kihívásokat, az izgalmakat!

A Halaknak, Rákoknak komoly spirituális előrelépésben lehet részük, nem véletlenül, angyalaik ott vannak a háttérben, csak csendesedjenek, hallják meg hangjukat!

A legnehezebb helyzetben a Nyilasok vannak, akik egy hosszabb, bizonytalanság érzését hozó időszakuk elején vannak, melyből kilépni nagyon nehéz tudatosság, felelősségvállalás nélkül.

Nagyon fontos tudniuk nem csak nekik, de mindannyiunknak, hogy Teremtők vagyunk, semmi nem történik az életünkben anélkül, hogy önmagunk ne lennénk benne.

Ha szépet teremtettünk, élvezzük! Ha viszont valami nem jó, vállaljunk felelősséget, mondjuk ki, hogy – mi teremtettük – mert csak így van a lehetőségünk arra, hogy ezt meghaladva egy szebbet, jobbat alkossunk! Ha más mindennek az okozója, ki tudja, meddig kell várnunk, hogy változás történjen!

Hétfőn a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunk kér figyelmet. Minden sárga szín, keserű íz segíti. Igyunk máriatövis-, pitypang-, parlagfű teát! Engedjük el haragjainkat, bocsássunk meg másoknak, magunknak!

Kedden – szerdán – csütörtökön a Bak jegyben van.

Csontunkért, térdünkért, bőrünk tehetünk duplán. Elsőért minden mákos, szezámmagos dologgal, diólevél teával. Térdünkért alázattal, bőrükért szaunával, fürdővel, masszázzsal, s határaink megtalálásával.

Pénteken – szombaton a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünk kér figyelmet. Igyunk citromfű-, menta teát! Lábszárunkat kényeztessük masszázzsal, visszereinket kenjük körömvirág-, gesztenye krémmel!

Vasárnap a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünkért, lábfejünkért tehetünk duplán. Előbbit leginkább a mozgással, tejoltó galaj teájával segíthetjük. Lábfejünket fürdővel, masszázzsal, tornáztatással.

Nagyon szép, a Jelen pillanat megélését kívánom sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése