2019. február 24., vasárnap

9. hét


Mire számíthatunk Február utolsó hetén?

Ha ügyesek vagyunk, komoly spirituális emelkedésben lehet részünk. Nem kell hozzá más, csak egy kis tudatosság, érző szív, s bátorság, hogy meglássuk magunk tükörképét.

Leginkább ez az Ikreket, Szüzeket, Halakat, Bikákat, Mérlegeket, Bakokat érinti, de nagyon közel vannak hozzá a Skorpiók és Rákok is.

Mindannyian nagyon szépek, magnetikus kisugárzásuk van, mely a most itt levő komolyságuknak, mélységüknek köszönhető.
Gondoskodó szeretetük a konyhában finom falatokban mutatkozhatnak meg, bár a művészetek bármely területén is csodákat teremthetnek, össze vannak kapcsolva a felsőbb világgal.

A Kosok és Oroszlánok egyszerűen csak ragyognak. Tele vannak lendülettel, hirdetik az életörömöket, miközben a bennük levő művészi képesség is kibontakozhat.

A Nyilasok csodás hetét tönkreteheti, ha nem állnak ellent a kíváncsiskodás és pletykálkodás energiáinak. Olyan csapdákba kerülhetnek, melyeket tudatossággal el lehetne kerülni.

A Vízöntőket a másoknak való megfelelési kényszer szorongathatja, pedig rájuk ez tényleg nem jellemző, pont ezért felismerni is nehéz nekik.

Nem könnyű megtalálni, kik is vagyunk, hisz ezer színből vagyunk keverve, egyik szereplőnk ebbe az irányba húz, a másik épp az ellenkezőjébe.
Van, hogy elakadunk, s nem tudjuk, mit tegyünk, eszünkre hallgassunk – e vagy a szívünkre? 
A pontot az i- re mindig a szív tegye, vagy az arra a kérdésre adott válasz: „Mit tenne most a szeretet?”.
Ha kételkedünk helyességében, figyeljük meg, hogy könnyebbedett – e a szívünk? 
Ha igen, jól döntöttünk.

Hétfőn a Hold a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Iktassuk be étrendünkbe a hajdinát! Prosztatára tökmagot minden formában, női problémákra a cickafark a legjobb.

Kedden – szerdán a Nyilas jegyben.

Májunkért tehetünk duplán – minden sárga színnel, keserű ízzel. Igyunk pitypang-, parlagfű-, cickafark teát. Használjunk kurkumát, sáfrányt!

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Bak jegyben.

Csontunkat erősítsük árpával, mákkal, szezámmaggal, igyunk diólevél teát! Bőrünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal. Térdünkért a legtöbbet alázattal tehetünk.

Vasárnap a Vízöntő jegyben.

Lábszárunk és idegrendszerünkért tehetünk duplán. Ha van visszerünk, kenjük körömvirág-, gesztenyekrémmel. Utóbbiért levendula-, zsálya-, kakukkfű teát, együnk árpát, melynek foszfortartalma nyugtatólag hat.

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése