2019. február 17., vasárnap

8. hét


Mire számíthatunk Február 18 – val kezdődő héten?

Csodás hétre! Meglehet az is számít, hogy kedden a Telihold és a tízmilliószoros nap energiája támogat bennünket. Vigyázzunk, mit kérünk – teljesül!

Kedves mosolyukkal, együttérzésükkel, szeretetükkel, szépségükkel, ugyanakkor komolyságukkal és megbízhatóságukkal kápráztatják el a világot a Bakok, Skorpiók, Halak, Ikrek, Szüzek, Mérlegek és Bikák.

Nem csak, mint jó pszichológusok mutatkoznak meg, de a művészetekkel is kapcsolódnak - legjobb, ha maguk alkotnak! Alkotás közben megszűnik a világ, az idő. Egy más dimenzióban találjuk magunkat, a maga végtelen nyugalmával.

A Vízöntők, Kosok, Oroszlánok és Bikák vezetőképességüket, gyorsaságukat, ugyanakkor gyakorlatiasságukat tudják megmutatni. Mindezt úgy, hogy nagy lendületükkel nem gázolnak át senkin, figyelnek, még ha be is kúszik egy – egy pillanatra hangulatingadozásuk. 

Legnehezebb helyzetben talán a Rákok és Nyilasok vannak. 
Előbbiek türelmetlenségük, utóbbiak álmodozásuk miatt. A két végletet jelenítik meg, bár mindkettő épp a Jelenből menekül – ki futva, ki álmodozva. Miért is?

A sport mindannyiunkat összeszed. A feszültséggé váló túl sok energia fölöslegét kivezeti, a mozdulni sem tudó, túl keveset meg lendületbe hozza.


Kedden Telihold van a Szűz jegyben, s tízmilliószoros nap van!

Kívánságaink teljesülnek, hacsak nem karmánk ellen vannak.

Csak óvatosan! Nehogy nyakunkon maradjon „Pista, Éva”, ne tudjunk mit kezdeni, s félteni kelljen a „sok pénzt”! Tegyük a végére mindenképp a „Legyen úgy, ahogy lenni kell!” – mondatot!

A Szűz imádja a rendet – kapcsoljuk össze egy nagy rendrakással is! 
Kívül, belül, otthonunkban, lelkünk otthonában, de szellemiségünkben is!
Érdemes e jegy kritikusságát is átelemezni – hol, miért mondunk ítéletet, elmarasztalást, mi az, amit másnak kell megmutatni, amit nem akarunk saját magunkban meglátni.

Hétfőn – kedden de. a Hold az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért, gerincünkért tehetünk nemhogy duplán, de sokszorosan. Nagyon fontos szíverősítő az árpa, zab, melyek életerőt adnak. Kiránduljunk, találunk még csipkebogyót, galagonyát, melyek gyógyítói, használjunk szerecsendiót, kurkumát, mazsolát!

Gerincünkre tornával, jógával, gerincességünkkel vigyázzunk!

Kedden du. – szerdán – csütörtökön de. a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Válogassuk meg mit eszünk szellemileg is, hisz az emészthetetlen táplálékkal épp őt terheljük. Árpa, csökkenti a bélproblémákat. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, bazsalikomot, melyek az erjedést gátolják!  Körömvirág, parlagfű – féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő, rothadó és egyéb gázképző folyamatokat.

Csütörtökön du. – pénteken – szombaton a Mérleg jegyben.

Vesénkért tehetünk duplán, leginkább elegendő élő vízzel! Igyunk bodza-, zsurló-, nyírfalevél-, aranyvessző-, pitypang teát, melyek víz-háztartásunkat stimulálják! Használjunk petrezselymet, zellert!  

Vasárnap a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Engedjük sérelmeinket, melyek ott tárolódnak! Együnk hajdinát, kölest, árpát, melyek a legjobb tisztítók! Prosztatára tökmagot, női problémákra cickafark teát.

Nagyon szép, bölcs kérésekben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése