2018. augusztus 26., vasárnap

35. hét


Mire számíthatunk augusztus utolsó hetén?

Ha nem vagyunk türelmetlenek, s ha nem esünk bele a kényelmesség, valamihez erősen ragaszkodás csapdájába se – CSODÁKRA!
Angyalaink hozzák hitünket, jókedvünket, képesek vagyunk szárnyalni, a szeretet legmagasabb fokát megélni.

Ezekre a csodákra leginkább a Nyilasok, Halak, Rákok és Skorpiók számíthatnak. 

A Skorpióknak mindemellett nagyon ébernek kell lenni, hisz őket könnyen tévútra viheti a világnak való megfelelési kényszer, de beleszaladhatnak a kíváncsiskodás, pletykálkodás csapdáiba is.

A türelmetlenség elsősorban a Kosok, Bakok, Bikák, Vízöntők útját nehezíti, ugyanakkor tele vannak ötletekkel, csodálatos meglátásokkal is. 
Ha kicsit figyelnek, pontosan tudják, hol vannak a határok, meddig mehetnek el, vezető egyéniségük fénylő Napként mutatkozhat meg zsenialitásuk mellett.

A higgadt, nyugodt és bölcsességgel teli erő az Oroszlánokban, Ikrekben is ott van, nekik a túlzásokra, kényelmességre kell figyelniük, hogy mindezt működtetni tudják.

A legtöbb problémája a héten a Mérlegeknek lehet, akikhez csatlakozhatnak a Bikák is. 
Nagy átalakulásuk, újjászületésük még mindig tart. 
Itt az ideje önmaguk meghaladásának, valami elengedésének - ami lehet az akaratuk is .

A biztonságot ne a múltban, a változásban keressük!
Az élet - mozgás! 
Tekintsünk minden újra kíváncsian! Az új helyzetek által ismerjük, s haladhatjuk meg önmagunkat.Mindezt megélés nélkül nem tudjuk megtenni, ahhoz viszont engedni kell.


Hétfőn – kedden a Hold a Halak jegyben van.

Lábfejünk és nyirokrendszerünk kér figyelmet. Elsőért lábfürdővel, masszázzsal tegyünk, közben minden szervünk érintve lehet. Nyirokrendszerünkre legjobb a mozgás és tejoltó galaj teája.

Szerdán – csütörtökön a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán. A csalán, szederlevél tele van vassal, igyunk teájukból, keverjük turmixunkba nyersen a friss hajtásból! Minden piros szín segíti, így a cékla leve is. A diólevél-, cickafark tea nagyszerűk vértisztító, a parlagfűvel együtt, melyet most lehet nyersen is enni.

Pénteken – szombaton a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Gargarizáljunk sós vagy citromos vízzel. Annyit beszéljünk, amennyit kell!

Vasárnap az Ikrek jegyben van.

Kezünk, tüdőnk, idegrendszerünk legyen figyelmünk központjában! Kezünket masszírozzuk, kényeztessük! Tüdőnkért tudatos légzéssel, kakukkfű-, útifű-, martilapufű-, pemetefű teával tehetünk. Idegrendszerünknek a nyugtató teák a jók, mint citromfű, orbáncfű. A rozmaring az emlékezetet javítja.

Csodákban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése