2018. augusztus 12., vasárnap

33. hét


Mire számíthatunk augusztus 13 – val kezdődő héten?

Továbbra is próbálnak középpontunkból kibillenteni – hol türelmetlenséget szítva, hol félelmet keltve – legyünk tudatosak!

A türelmetlenség próbáit leginkább a Kosoknak, Vízöntőknek kell kiállni, a félelmek, melyek gerjesztik az önbizalomhiányt - legjobban a Mérlegekre, Bikákra telepedhetnek.

A Vízöntőket és Bikákat egy higgadt és nagyon nyugodt energia segíti - figyeljenek és találjanak rá, hisz azzal át tudják ugrani az akadályokat!

Az Oroszlánok, Ikrek, Szüzek csapódnak jobbra, balra, talán még el is szédülnek. 
Nem kis tudatosságot igényel középpontjuk megtalálása.

Ahogy mindennek két oldala van, így a próbákhoz segítség is érkezik, melyet legjobban a Halak, Nyilasok, Skorpiók éreznek. Ez szeretetükben, hitükben, mindenkinek való segítőkészségükben, a művészetekkel való kapcsolódásukban, alkotásaikban, angyalaikkal való találkozásukban mutatkozhat meg.

Figyeljük őket! 
Biztatásuk és mosolyuk által hamarabb képesek vagyunk megnyugodni, magunkra találni.

A Bakok nyitottak - tele vannak ötletekkel, különleges meglátásokkal – csak engedjék el a világnak való megfelelési projektet!

Amit nem szívből adunk, azt előbb utóbb visszavesszük. Talán mástól, mint akinek adjuk - ködössé, nem átláthatóvá téve életünket, összezavarva mindent és mindenkit. 
Sokat ártunk azzal, hogy magunkat is becsapjuk – jók akarunk lenni, de szívünk az előírt tempót nem tudja követni. Fogalmazzuk meg, ha nincs kedvünk, erőnk - pl. vacsorát főzni - s vállaljuk! 
Egy jóízű beszélgetés a zsíros kenyér mellett több, mint egy finomnak látszó, mégis  elvárásokkal, veszekedéssel megmérgezett ennivaló.

A Rákok egy kis bizonytalanságot, önsajnálatra való hajlamot leszámítva nagyon jól vannak. Talán már az otthonuk takarítása foglalja le őket, készülve az iskola kezdetére.


Hétfőn a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, bazsalikomot, melyek az erjedést gátolják! Körömvirág és parlagfű féregűző.

Kedden – szerdán a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán. Igyunk elegendő élővizet, használjuk ki a dinnyeszezont! 
A vesét segíti a nyír-, zsurló-, bodza tea, használjunk petrezselymet, zellert, melyek vízhajtók!

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet – engedjük el sérelmeinket, hisz ott tárolódnak! Iktassuk be a kölest, az árpát, hajdinát étrendünkbe! Prosztatára tökmag, női problémákra cickafarktea ajánlott.

Vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán – máriatövis minden formájával, sárga színnel és keserű ízzel, mint kurkuma, pitypang, apróbojtorján. Tejsavónak tisztító hatása van.

Nagyon szép, középpontunkban sokat levő hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése