2018. augusztus 19., vasárnap

34. hét


Mire számíthatunk az ünneppel kezdődő héten?

Könnyen érhet csalódás, ha elvárásaink vannak, vagy ha elrohanunk a pillanat adta csodák mellett. Tudatosan legyünk a Jelenben, hálát adva annak, ami van!

Az érzelmi hullámok, az álmok világa (múlt, jövő) – a Rákokra, Nyilasokra, Halakra lehet nagyon jellemző, a rohanás, türelmetlenség, zizegés a Kosokra, Vízöntőkre, Bikákra és Bakokra.

Természetesen mindenki a maga habitusával reagálja le ezeket az energiákat – a tüzes Kosok és amúgy is szabadságvágyó Vízöntők olyanok, mint a szélvihar, a nyugodt Bikákon, Bakokon talán nem is látszik, bár ők is érzik belső feszültségként az itt levő, robbanásra gerjesztő energiákat.

A végletesség, a túlzások nagy hullámai az Ikreket, Szüzeket és Oroszlánokat érinti, akik vagy nem tudnak megállni, vagy képtelenek mozdulni, indulni. Egyik oldal teremti a másikat. 
Ha tudatosak, akkor a nagy amplitúdók csökkennek - ahogy a tóba dobott kavics által gerjesztett hullámok kifutják magukat. Egyszer csak megtalálják középpontjukat, ahol a boldogság érzése lakozik.

A Bikákat, Mérlegeket, Rákokat, Oroszlánokat és Vízöntőket elérheti a szerelem, ami nem csoda, hisz gyönyörű szépek, kedvesek, mosolygósak, tele érzelemmel, gondoskodó szeretettel. 
Fel is dobják a labdát a másik nemnek, talán észre sem veszik flörtölésüket, bárkit meg tudnak hódítani. 

A Skorpiók és Nyilasok nagy lendületük, hitük és végtelen szeretetük, segitőkézségük mellett a pletykálkodás és kíváncsiskodás csapdáira figyeljenek! 
Akaratlanul is bánthatnak vele másokat, ők sem szeretnének a másik oldalon lenni!

Természetesen, mindenkiben minden benne van, hisz oly összetettek vagyunk. 
Minél inkább sikerül középpontunkat megtalálni, annál inkább segítségére tudunk lenni a többieknek. Ahogy lefelé is tudunk egymásra hatni, úgy felfelé is – egy fecske is csinálhat nyarat, csak hinni és tennie kell a dolgát.


Vasárnap Telihold van a Vízöntő jegyben!

Teremtőerőnk megduplázódik, figyeljünk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre! 

Óvatosan a kívánságokkal, mert még nyakunkon maradnak, tegyük a végére mindig a „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”

Addig is, a héten, ha bármit növelni szeretnénk, kérjük a Hold energiáját, hisz bőséget hoz – ami lehet az is, hogy egyre több bölcsesség és szeretet legyünk bennünk.

Aki kér, kap!


Hétfőn a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán – leginkább, hogy kerüljük a nem élő, „mérgezett” ételeket, gondolatokat. Minden sárga szín, keserű íz segíti – így használjuk a kurkumát, sáfrányt, együnk pitypangot, parlagfüvet, melyekből teát is főzhetünk. Tejsavónak is tisztító hatása van.

Kedden – szerdán - csütörtökön a Bak jegyben van.

Csontjainkra figyeljünk! Szezámmag, mák minden formájában segítője! Bazsalikom, pitypang, zsurló, diólevél is. Térdünkre alázatunkkal vigyázhatunk. Bőrünket, mely szintén ehhez a jegyhez tartozik, kényeztessük masszázzsal, fürdővel, sós ledörzsöléssel.  

Pénteken – szombaton a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunk és idegrendszerünk kér figyelmet. Előbbiért mozgással, a visszereket érintve gesztenye-, körömvirág krémmel, az utóbbiakért nyugtató teákkal – citromfű, orbáncfű, levendula.

Vasárnap a Halak jegyben.

Nyirokrendszerért és lábfejünkért tehetünk duplán. Mozgással, tornával, tejoltó galaj teájával.

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése