2017. augusztus 6., vasárnap

32. hét

Mire számíthatunk augusztus 7-ével kezdődő héten?

Gyorsak, lendületesek és sportosak vagyunk, élvezve és keresve az új kihívásokat.

Ezt leginkább az Oroszlánok, Kosok, Nyilasok, Mérlegek és Bakok érezhetik magukban, meg is teremtik mindazt, amit csak szeretnének. Ragyognak, uralkodnak, de mindezt oly jóságosan, s elegánsan teszik, hogy megy is utánuk az „alattvalók csapata”.

A szerelem mámorában az Ikrek, Szüzek, Rákok égnek, akik nagyon szépek és divatosak, mosolyuk és kedvességük ellenállhatatlan.  Legyenek éberek, könnyen elhiszik most, hogy lehozzák nekik a csillagokat az égről, s közben meglehet, egy pohár vizet nem kapnak, ha kérnek.

Csacsognak, beszélnek, jönnek – mennek, kapcsolódnak az egész világhoz a Bikák és Mérlegek. Még az is lehet, hogy most jön rájuk egy nagy takarítási láz, ami rendet és tisztaságot akar teremteni akár kint, akár bent, s mindezt nagyon gyakorlatiasan, összeszedetten, rendezetten.

A legnehezebb talán a Skorpióknak, akik szimplán is egyik végletből a másikba tudnak esni, de most aztán már tényleg szinte követhetetlen az a nagy hullámzás, amit tudnak produkálni! 
Nem csak másokat, de még őket is megviseli ez a kiszámíthatatlanság, mely mérsékeltebben, de a Bakokra, Mérlegekre és Nyilasokra is jellemző lehet.

A Halakat könnyen behúzzák a kíváncsiskodás, pletykálkodás csapdájába, avagy ők másokat – ami nem baj, csak a másik oldalon nem jó lenni, gondoljanak erre!

A Vízöntők érzékenyek és hisztisek lehetnek, a Hold erősen hat most rájuk.

Igyekezzünk középpontunk felé, ahol a külső hatásoknak nincs akkora jelentősége, nem tud kibillenteni bennünket! Jó, ha süt a nap, de nem baj, ha esik az eső! 
Egyik nincs a másik nélkül, vagy ha van, ott kiég minden vagy árvíz keletkezik.

Minden túlzás, minden kibillentség csak jelzés, próbál a másik irányba visszabillenteni, a közép felé terelni. 

Ez vonatkozik a hétköznapjainkban levő feszültségekre, összezörrenésekre is – legyünk tudatosak, vegyük észre! Köszönjük meg társunknak, ha valamin bosszankodik miattunk, hiszen ő csak JELEZ! Akár ebben, akár abban, csak húz a közép felé! ( Pl. túl rendetlenek vagyunk, vagy túlságosan pedantériások – össze is „sorsolódik” a két ellenpólus pont ezért, egymást így segítve.)

Hétfőn este Telihold van a Vízöntő jegyben!

Duplán hat minden – gondoljunk, mondjunk, cselekedjünk tudatosan!

Használjuk ki a Vízöntő jegy forradalmiságát, csak ne a külső lázadásba tegyük az energiát, hanem a bennünk levő, már meghaladott dolgokat selejtezzük ki!
Ezen a napon gyűjtött gyógynövények nagyobb gyógyerőt fejtenek ki. 
A krémek elkészítésének is ez a legjobb idő.
Ilyenkor kell, s a következő időszakban a talajt trágyázni, növényeket táp-oldatozni.

Hétfőn – kedden a Hold a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkért tehetünk duplán – igyunk levendula-, zsálya teát, használjunk rozmaringot, együnk paradicsomot. Ha találunk pitypangvirágot, parlagfüvet, azt is, melyek mindenféle más problémákra is jók.
Lábszárunknak is jót tesz a mozgás, a sport, ha vannak visszereink kenjük gesztenye-, körömvirágkrémmel!

Szerdán – csütörtökön a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünk kér figyelmet – mozogjunk! Igyunk tejoltó galaj-, macskakarom-, parlagfű-, pitypang teát!
Kényeztessük lábfejünket fürdővel, masszázzsal!

Pénteken – szombaton – vasárnap a Kos jegyben van.

Igyunk csalán-, szederlevél-, zsálya teát, melyek tele vannak vassal! Diólevél-, cickafark tea parlagfű, pitypang, fokhagyma, nagyszerű vértisztítók! A pásztortáska nagyon jó a vérkeringésre.

Sportban, lendületben gazdag, középpontunkban levő hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése