2017. augusztus 13., vasárnap

33. hét

Mire számíthatunk augusztus 14 –vel kezdődő héten?

Jó beszélgetésekre, megértésre, az angyalok segítségére, s érzelmeink eltúlzására.

Most talán mindenki megértő szeretettel fordul gyerekei, családtagjai, de mindenki felé, ami fontos is, hisz amit adunk, azt kapunk.
Legjobbak mégis benne a Rákok, Ikrek, Szüzek és Bikák, akiknek akaratlanul is ki tudjuk önteni a szívünket, hisz meghallgatásra, megértésre s ráadásul még gyakorlati tanácsra is számíthatunk. 

Vágyaikban és érzelmeikben a túlzásokra elsősorban a Rákok, Mérlegek és Bikák számítsanak, de természetesen mindannyiunkra hatnak a fent levő energiák - próbáljuk a mértéket mindenben tartani, hisz a boldog élet nagy titka ebben rejlik!

Ne ragadtassuk el magunkat szenvedélyesen, melyre még a Skorpiók, a Nyilasok és Bakok is most nagyon hajlamosak, engedjünk akaratunkból – hisz ki tudja mi mire jó?

Az általunk elképzelttől eltérő másik út meglehet, olyan kincseket rejteget, melyeket elképzelni sem tudunk. 

Ne feszüljünk semminek, hagyjuk magunkat lágyan ringatni!

Ha „erre nem lehet menni, akkor lehet, hogy a kincsek a másik út mellett vannak” – bölcsességével rugalmasan induljunk a másik irányba! 
Meglehet, a háttérben angyalaink vannak, megteremtve a lehetőséget mindennek, még ha első pillanatban haragszunk is arra, aki akadályt állít nekünk.

A héten a Kosoknak, Oroszlánoknak és Nyilasoknak a higgadtságuk, kitartásuk, határaik megtalálása példaértékű. Ha épp egy másik belső szereplőjük ennek ellenkezőjét mondja, akkor is könnyen találnak középpontjukra ezzel a tudásukkal. Vezetőként is most épp ezért tökéletesek lehetnek.

Az Ikrek a Szüzekkel együtt még mindig nagy rendrakásban, takarításban vannak, az esik nekik talán a legjobban – kivéve, ha valamit tanulni kell, vagy egy várost, tudást elősegítő dolgot felfedezni.

A Vízöntők meglehet, egyedül érzik magukat, mintha igazából most senki nem kapcsolódna hozzájuk – amit nem is bánnak. 
Talán ők zárják ki a többieket, az ő vágyuk is benne van – hisz így kell lenni, ha így van!


Hétfőn – kedden a Bika jegyben van a Hold.

Torkunkért tehetünk duplán. Gargarizáljunk sós vízzel, diólevél-, apróbojtorján teával erősítés képen! Annyit beszéljünk, amennyit se kell, se többet, s kevesebbet!

Szerdán – csütörtökön az Ikrek jegyben van.

Tüdőnkért útifű-, kakukkfű-, martilapu-, pemete-, kis ezerjófű-, idegrendszerünkért citromfű-, orbáncfű-, menta teájával tehetünk. A rozmaring az emlékezetet javítja!

Pénteken – szombaton a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Legtöbbet tehetünk érte, ha jól megrágjuk az ételt. 
Erősíthetjük, ha használunk lestyánt, fahéjat, bazsalikomot. 
Diólevél-, veronika-, cickafark teája emésztési zavarokra, a friss parlagfű vagy annak teája nyugtatólag jó. Pitypang tisztítja, gyömbér, édeskömény, fahéj, szegfűszeg, kurkuma serkenti.

Vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Főzzünk árpát, mely az egyik legjobb szíverősítő és életerőt adó gabona, de a zab is megelőzi az ehhez a jegyhez tartozó szívünk betegségeit. 
Jó hatással van rá a mazsola, kurkuma, szerecsendió, alma, csipkebogyó.

A gerinctornáról se feledkezzünk meg, hisz gerincünkért is most duplán tehetünk!

Szívet melengető beszélgetésekben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése