2016. november 13., vasárnap

46. hét

Mire számíthatunk november 14 – én kezdődő héten?

Az érzelmi túlzásoknak a Telihold is erőt ad, de mintha ez együttérzésben, szeretetben, megértésben mutatkozna meg.

Leginkább a Rákok, Bikák, Bakok és Halak érintettek ebben, akik nagyon jól vannak.  
Gondoskodó szeretetük gyógyítani tud. 
Meglehet egy előző életből egymásra ismert nagy szerelem vagy egy baba érkezése bújik meg a háttérben, mely ekkora érzelmeket tud kiváltani.

A Bakok, Skorpiók, Nyilasok és Mérlegek negatív túlzásokba is eshetnek, a kis problémákból jó nagyot gyártva. Ha már észreveszik, nyert ügyük van, hisz van esélyük kilépni a játszmákból.

A lendület, a sport iránti igény is itt van a héten, mely a Kosokra, Vízöntőkre, Ikrekre, Szüzekre és Nyilasokra lehet nagyon jellemző. Teremtsenek, beszélgessenek, mutassanak utat azoknak, akiknek szükségük van rá! Nagyon jól vannak, hisz mozgásban van az Élet!

Az Oroszlánokat a türelmetlenség és a problémák szőnyeg alá söprése jellemezheti, s egy mélység iránti vágy, mely a felszíni káprázatot már megkérdőjelezi.

Ezt a szép hetet használjuk fel az elcsendesedésre, ahol lassan kezdhetjük ünneplőbe öltöztetni szívünket, elengedni bánatainkat, aggódásainkat, hinni, hogy világunkban egy nagy Rend uralkodik, mely nem tévedhet, még ha nem is látjuk át magunk az egészet.

Örömeinket is tudatosítsuk - a meglévő egészségünket, a körülöttünk levő békét, a lehetőséget az életre, ne csak a nehézségeket emeljük ki! 
Fogadjuk el, hogy e kettőnek egyensúlyban kell lenni, még ha nem is veszünk róla tudomást! Örömünk csak annyi lehet, amennyit befektetünk. ű
Ha nincs gond, nincs feladat, elmarad a megoldásban rejlő boldogság is!


Hétfőn Telihold van a Bika jegyben.

A Bika jegyűek tudnak élni – tanuljunk tőlük! A Teliholdnak most ez az egyik tanitása. 
Élevzzük az életet, lássuk meg az Élet szépségét!

Minden duplán hat, ne felejtsük! 
A mértéket most is, mint mindig, próbáljuk megtartani!

Hétfői naptól kezdve 2 hétig csökkeni fog a Hold, ha bármit szűkítenünk szeretnénk, most lehet indítani, hisz fentről is kapunk hozzá támogatást. Ne csak az anyag területére gondoljunk, mint fogyókúra, de a lélek szinten felismert negatív érzésekre, szellemi túlzásokra, felelősséghárításra is!

Torkunk kér kiemelt figyelmet!
Gargalizáljunk diólevél-, parlagfű-, apróbojtorján teával, sós, langyos vízzel! Mondjuk ki amit gondolunk, de nem másokra zúdítva, hanem értő figyelemmel, mindenkit meghallgatva!

Kedden – szerdán az Ikrek jegyben van.

Megfelelő légzéssel nem csak növelni tudjuk energiaszintünket, tüdőnk kapacitását, de gyógyítani is önmagunkat! Igyunk kakukkfű-, útifű-, pemetefű-, martilapufű teát tüdönkért, idegrendszerünkért citromfű-, orbáncfű-, menta teát!

Csütörtökön – pénteken a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán. Emésztési zavarokra nagyon jó a diólevél-, veronika-, cickafark tea. 
A fahéj, bazsalikom erősíti, parlagfű nyugtatja, pitypang tisztítja.

Ahogy gyomrunk dolgozza fel a fizikailag bevitt ennivalót, úgy próbálja megemészteni az ő fent levő tükörképe a szellemi táplálékot. Nem mindegy, mit adunk neki, mivel kell megküzdenie! 
Ha segíteni szeretnénk – válogassuk meg olvasnivalónkat, beszélgető partnereinket, a média által bevitt információkat!

Szombaton – vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Szivünk kerüljön a fókuszpontba! Árpa életerőt ad neki. Kurkuma, szerecsendió jó hatással van rá. Zab, alma, csipkebogyó, galagonya - megelőzi a szívbetegséget!
Gerincünkért tornával és gerincességgel tehetünk.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Figyelem!
Hétfőnként várok mindenkit sok szeretettel a Vörösoroszlán teaházba ingyenes asztrológiai tanácsadásra du. 4-8 h között. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése