2016. november 6., vasárnap

45. hét

Mire számíthatunk november 7-ével kezdődő héten?

Ne csodálkozzunk, ha igényünk van, s provokáljuk is az új érzelmi impulzusokat. 
Ám, ha már nem tudjuk kézben tartani őket, akkor lassítsunk! 

Az érzelmeinkben való nyitottság, a megújulásra való igényünk sok mindenben, de új ruhákban, új (szerelmi) kapcsolatokban is megmutatkozhat, ami elsősorban Bikákat, Mérlegeket, Nyilasokat, Kosokat és Vízöntőket érinti.

Persze, nem csak rájuk, de mindannyiunkra hatnak a fenti energiák – így új ismeretségek, barátok, új filozófiai nézetek, könyvek, beszélgetések színesítik a héten életünket.

A túlzások felerősödésére legjobban a Skorpióknak, Nyilasoknak, Mérlegeknek és Bakoknak kell vigyázni, hisz ők vannak leginkább kitéve a szenvedélyek felfokozása miatti játszmázásoknak, féltékenykedéseknek, érzelmi viharoknak, hatalmi harcoknak!

Próbáljuk a másikban felismerni önmagunkat! Aki "kint" „kiabál, sir, féltékenykedik, stb.”, az a bennünk levő, elbújt részünk, aki „élni” szeretne, de csak így tudja megmutatni magát. Minél erőteljesebben érint meg bennünket egy történet, annál inkább a mienk!
Lehet tiltakoznunk ez ellen, de figyeljük csak meg: ha valóban nincs meg bennünk az, amit látunk, akkor nyugodt mosolyunk a másikat elcsendesíti, megnyugtatja.

Nehéz fordítani tükörképünket, hisz nem mindig mutatja azt, amit szeretnénk – de az önismereti munkánk legfontosabb része lehet, ha van bennünk bátorság. 
Aminek fogjuk a kezét, azt már el tudjuk engedni!

Az Oroszlánok, Ikrek, Szüzek mélyen éreznek, valami fontos keresésben, kutatásban vannak – ami lehet, hogy nem is kint, hanem bent van. Meg is osztják a világgal, ha sikerül megtalálniuk, bölcsen, szépen tudnak most beszélni.

A Rákok és Halak, mintha egyedül állnának a nagyvilágban. 
Előbbiek tele izgalommal, felfedezési vággyal, utóbbiak végtelen szeretettel.


Hétfőn – kedden a Hold a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunkért tehetünk duplán tornával. Idegrendszerünkért citromfű-, orbáncfű-, pitypang-, parlagfű teájával. A napi 10 ezer lépést tegyük meg, ha lehet a természetben – két legyet egy csapásra! 
Az árpa foszfor tartalma is idegnyugtató, fedezzük fel a régi idők ételeit!

Szerdán – csütörtökön a Halak jegyben van.

Lábfejönket kényeztessük! Tornáztassuk! Vegyünk diófalevél teával vagy tiszta sóval, szódabikarbónával készített lábfürdőt. Ha tehetjük, menjünk el reflexológushoz, de magunk is meg tudjuk masszírozni talpunkat!
Nyirokrendszerünkért igyunk tejoltó galaj-, pitypang-, parlagfű teát! S mozogjunk! Mozogjunk!

Pénteken – szombaton a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – pl. csalán-, zsálya-, szederlevél teával, melyek tele vannak vassal. Cickafark-, diólevél tea kitűnő vérképző! 
S sportoljunk! Legyünk mozgásban, ahol ki tud jönni a bennünk felhalmozott feszültség!

Vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Diólevél-, apróbojtorján-, parlagfű teával gargarizáljunk, de ugyan ilyen jó a sós, langyos víz is, mely fertőtlenít!

Mondjuk ki gondolatainkat, persze a megfelelő formában, s tudjunk kompromisszumot is kötni egy- egy vitás helyzetben.

Nagyon szép, emelő érzésekben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


Figyelem!
Mostantkól minden hétfőn, du. 4-8 h között szeretettel várok mindenkit ingyenes asztrológiai elemzésre a Jókai téren levő Vörösoroszlán teaházban. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése