2016. október 23., vasárnap

43. hét

Mire számíthatunk október utolsó hetén?

Ha kicsit összesünk érzelmeinkben, felelősségvállalásunkkal, a bennünk levő józan „paraszt ésszel” - fel tudunk állni.

Ezt a bizonytalan, rossz érzést, mely csalódásban, önsajnálatban, álmodozásban is megmutatkozhat, a Mérlegek, Bikák, Nyilasok és Bakok érzékelhetik a leginkább.

Nekik kell legjobban tudatosítaniuk, hogy nincs olyan történés az életünkben, ami mögött ne lenne a mi akaratunk is, még ha tudatos énünkkel nem is értjük, s tiltakozunk ellene!

A csalódások mögött elvárások húzódnak, az álmodozások mögött pedig menekülés a valóság elöl. Az árát meg kell fizetni ezeknek a gyerekes, nem felnőttként reagált dolgoknak – s főleg ezek a jegyek, ha nincsenek itt a valóságban, a Jelenben, könnyen becsaphatóak, akár magukat is meg tudják vezetni saját meséikkel
Alkossanak! A művészetekkel való kapcsolódás ezeket nagyon szépen oldani tudja! Hitük is segítségükre van, legyen a „szent” helyük egy templom, a természet – keressék fel!

A legtisztábban most az Oroszlánok, Skorpiók, Mérlegek látnak, s persze át is akarják adni gondolataikat, tudásukat másoknak - így meglehet, szóhoz sem jut mellettük senki.

Az Ikrek és Szüzek ne csodálkozzanak, ha dominálni akarnak, ha rájuk nem jellemzően vonzza most őket az elegancia, gazdagság, a sznob világ. 
Ezek csak átmeneti érzések, melyek a héten csúcsosodnak.

A türelmetlenségben a Kosok, Vízöntők, Bakok és Skorpiók jeleskedhetnek. 
Nekik minden már tegnap későn volt. Vigyázni kell velük, mert ha bárki, akár kicsit is próbálja őket korlátozni, robbannak, nehezen viselnek most minden kötöttséget. 
Sportolni viszont könnyen el tudjuk őket csalni – csak tudjunk utánuk futni! 

A Rákok tetterősek, nyugodtak, bölcsek, nehéz most kihozni őket a sodrukból.

A Halaknak még mindig feladatuk bontani a félelmek és a világnak való megfelelési vágy miatt épített falukat. Ha mégis ragaszkodnak hozzá, akkor ezt a csendes időszakot használják egy nagy belső rendrakásra!


Vasárnap Újhold van a Skorpió jegyben!

Legjobb idő a belső és külső rendrakásra, a böjtre, tisztulásra, tisztításra, takarításra!
Minden méregtelenítés ilyenkor a leghatékonyabb!
Minden házimunkát könnyebb elvégezni, kevesebb mosóport kell használni!

Ezek egész hétre érvényesek (vasárnap csúcsosodik), hisz a Fogyó Hold mindent fogyaszt, kimos, kiizzad, kilélegez, szárit, aktivitásra és energiafelhasználásra hív. Testünk ilyenkor aktivitásra rendezkedik be – ne csodálkozzunk, ha könnyen fogyunk!

Hétfőn a Hold az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért és gerincünkért tehetünk duplán! Igyunk galagonya-, csipkebogyó teát, főzzünk árpát, zabot, melyek a szívet erősítik. 
Gerincünkre vigyázzunk tornával, gerincességgel, felelősségvállalással.

Kedden – szerdán – csütörtökön du.3-ig a Szűz jegyben.

Vékonybelünk kér figyelmet.
Árpa csökkenti a bélproblémákat. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, mely az erjedést gátolja. Körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat, lerakodások, erjedő, rothadó és egyéb gázképző folyamatokat. A bazsalikom szélhajtó.

Csütörtök du. 3-tól – pénteken – szombaton a Mérleg jegyben van.

Vesénkre vigyázhatunk! Igyunk megfelelő mennyiségű tiszta vizet! Főzzünk bodza-, zsurló-, nyírfa teát, melyek szintén a vesét stimulálják! Petrezselyem, zeller, pitypang is mind vízhajtók. Érdemes árpát főzni, ami szintén, s használjunk  curryt.

Vesénket mindig tartsuk melegen – a fahéj, gyömbér vesemelegítő hatású.

Vasárnap a Skorpió jegyben van.

Hajdinát, kölest, árpát beiktatva étkezésünkbe sokat tehetünk vastagbelünkért.  Női problémákra cickafark teát igyunk, prosztatára tökmagot együnk! Parlagfű nemi erőfokozó.
S nem utolsósorban - engedjük el a régi fájdalmakat, melyek a vastagbélben tárolódnak.

Nagyon szép, tisztánlátásban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


Figyelem!
November 7-től ismét várok mindenkit sok szeretettel a Vörösoroszlán teaházban minden hétfőn du. 4-8 h között ingyenes asztrológiai elemzésre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése