2016. október 16., vasárnap

42. hét

Mit várhatunk október 17 – én kezdődő héten?

Figyeljünk erőnkre – talán észre sem vesszük, hogy durvák vagyunk!
Leginkább szóban – elfelejtve, hogy „szavakkal ölni lehet”, aminek hatása befészkeli magát kapcsolatainkba, egy lépéssel hátrébb lépünk, s amik egyszer szét is választhatnak.

Erre legjobban a Kosok, Bakok, Ikrek, Szüzek, Skorpiók és Mérlegek figyeljenek, melyek mögött birtoklás, érzelmi túlzások, féltékenykedések, játszmázások állhatnak.

Persze, egy Mérleg és egy Kos szavai között hatalmas különbségek vannak – nem véletlenül állnak szemben e jegyek egymással. Ám végül is mindkettőjüknek ugyanazt a közepet kell elérni - az egyik a skála egyik, a másik a másik végén áll. Az egyik kint „dúl –fúl”, a másik bent - épp ugyanannyira. Hogy ezek mennyire erősek, az egyéni, s egy-egy párra jellemző, hisz se a szeretetben, se a durvaságban nem tudjuk meghaladni a felső és alsó határunkat.

Ám a harag elfojtására épp úgy kell vigyáznunk, mint arra, hogy ne terheljünk vele másokat – bennünk se maradjon, mert akkor ellenünk fordul, amit betegségünk meg is mutat. 
Ebben a Mérlegek járnak elöl, akik kerülnek minden ütközést - inkább „benyelik” a problémákat.   
           
Most a fent említett jegyekre is érvényes lehet a Halakkal együtt, akiket a félelem, az önbizalomhiány még mindig gúzsba köthet.

A Bakok és Nyilasok még mindig dédelgethetik csalódásaikat vagy álmaikat. Legyenek a Jelenben, ha ebből ki akarnak lépni!

Az Oroszlánok, Kosok, Ikrek, Szüzek és Vízöntők türelmetlenek lehetnek – egyik legnagyobb segítőjük a sport lehet, ahol a feszültségek távozni tudnak.

A Bikák, Mérlegek és Rákok – mintha egyedül lennének, vagy egyedül éreznék magukat. Ha nem állnak ellent ennek az érzésnek, mernek mélyre menni, hisz mások nem viszik el figyelmüket – sok érdekes, belső megtapasztalással találkozhatnak.

Hétfőn – kedden a Hold a Bika jegyben van.

Torkunkra figyeljünk, duplán tehetünk érte! Gargarizáljunk sós vagy kamilla-, diólevél teás, langyos vízzel. Mondjuk ki vagy értékeljük át a kimondani akart mondatokat – se sok, se kevés ne legyen!

Szerdán – csütörtökön az Ikrek jegyben van.

Tüdőnk legyen a fókuszpontban! Tudatosan lélegezzünk! Igyunk kakukkfű-, martilapufű teát! Idegrendszerünkért is duplán tehetünk – citromfű-, orbáncfű-, menta teával.  

Pénteken – szombaton a Rák jegyben van.

Gyomrunkra figyeljünk! Lestyán, fahéj, bazsalikom erősíti, parlagfű nyugtatja. Pitypang tisztítja, a kömény megelőzi a problémákat.

Vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Főzzünk árpát, zabot, mely életerőt ad, s a szívet segíti! Már szedhetünk galagonyát, csipkebogyót is, melyek szintén őt erősítik.

Nagyon szép, egyensúlyban levő hetet kívánok sok szeretettel:


Figyelem!
Október végétől vagy novembertől (pontos dátumot itt írni fogom) ismét várok mindenkit sok szeretettel ingyenes asztrológiai tanácsadásra a Vörösoroszlán teaházban minden hétfőn du. 4-8 h között.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése