2016. október 2., vasárnap

40. hét

Mire számíthatunk október első hetén?

Engedjük be a szépséget, a művészeteket – akár mi gyakorlunk, alkotunk, akár más munkáival kapcsolódunk! Így egy magas rezgésre tudunk kerülni, s ki tudjuk védeni rugalmatlanságunkat, mely valamihez vagy valakihez ragaszkodva erős akaratként mutatkozhat meg.

A végtelen szeretet érzése, a művészetekkel kapcsolódó magas rezgés leginkább a Bikákban, Mérlegekben, Halakban és Skorpiókban vannak jelen – jó velük, mellettük lenni. 
Értenek, megértenek, oldani tudják a bennünk levő feszültségeket. Ők most Földre szállt angyalok!

Persze, nekik is megvannak a maguk feladatai, hisz a Halaknak szembe kell nézni mindemellett álmaik, lufijaik kipukkadásával - mely számukra talán a legnehezebb - mely szívüket jégcsappá tudja változtatni, ha nem tudják, hogy valójában mindez értük van. 

A Skorpiók hiúságát tépázhatják, ha nem érzik, hogy nincs „jó és rossz”, s magukat mások fölé emelik.

A Mérlegeknek a belső harcukat kell megvívniuk a Fény és Sötétség között, hisz bennük van a birtoklás, türelmetlenség, akarat, szenvedély, a játszmázásokra való hajlam is, melyek a Nyilasokra, Oroszlánokra és Bakokra is jellemző lehet most – s nem is olyan egyszerű legyőzni ezeket az igen feszítő erőket!

A Bikák hozzák a héten a legtisztábban a szépséget, mosolyt, olyanok, mint a melegítő Napsugár!

A lelki túlzások mellett a fizikai túlzások is a palettán szerepelnek - leginkább a Kosok és Bakok eshetnek a csapdájukba.

MÉRTÉK! MÉRTÉK! MÉRTÉK!

Ne felejtsük el, hogy a világmindenség az EGYENSÚLYRA törekszik! 
Ahol megjelenik a sok, ott törvényszerű, hogy meg kell tapasztalni a keveset is! 
Ez mindenre vonatkozik, legyen az evés, alvás, munka, tanulás, pihenés, pénz, szeretkezés – bármi!

Ikrek, Szüzek és Vízöntők kissé türelmetlenek lehetnek - talán mindent fejben akarnak megoldani. Keressenek egy „Bikát”, akinek a szíve van most nagyon nyitva, s figyeljék egymást - engedjék be az ellenpólust – hogy az egyensúly megjelenjen!

A Rákok egyszerre érzelmesek és temperamentumosak, nagy erőben vannak. Sportoljanak! 
Hívják családjukat is, hisz a mozgás nem csak az életet jelenti, de minden feszültséget oldója is.

Hétfőn – kedden a Hold a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet! Legfontosabb, hogy próbáljuk meg elengedni, helyére tenni fájdalmainkat, csalódásainkat, amiket hosszú évek alatt eltároltunk!
Fizikai síkon a legjobb segítője a hajdina, köles, az árpa. Női problémákra a cickafark, prosztatára a kisvirágú füzike, tökmag jó. A parlagfű mindennek a gyógyszere, bátran gyűjtsük még, akár a leveleket, akár a magokat – hogy télen is készíthessünk teát belőle!

Szerdán – csütörtökön - Pénteken a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán! Minden keserű íz, sárga szín javára van, mint máriatövis, pitypang, parlagfű, cickafark, apróbojtorján, kurkuma, sáfrány. 
Nyers cékla leve regenerálja, tejsavónak tisztító hatása van a máj működésére!

Szombaton – vasárnap a Bak jegyben van.

Csontjaink kérnek figyelmet! Együnk őrölt szezámmagot, mely tele van ásványi anyagokkal, kalciummal! Igyunk diólevél-, cickafark-, parlagfű teát!
Bőrünket kényeztessük masszázzsal, olajokkal! Térdünket a bennünk levő nagy alázattal!

Nagyon szép, alkotásban, szeretetben gazdag hetet kívánok mindenkinek…

www.asztrocsillag.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése