2015. november 15., vasárnap

47. hét

Mire számíthatunk november 16.-ával kezdődő héten?

Mélységében megérthetjük az életünkben, a világban történő események miértjét – s ha merünk szembenézni a saját felelősségünkkel, hogy minden történésben benne vagyunk mi is – tisztulás, emelkedés érkezhet.

Hogy mi közünk nekünk a világhoz, a politikához?

A mindannyiunkban fel-felbukkanó félelmek által táplált sötét gondolatokmelyet csak „anyósunknak, a szomszédunknak” kívánunkösszeürüsödnek, s egy pontban megnyilvánulnak. A világban történő események figyelmeztetések: Ne!

Ezeket a gondolatokat, érzéseket tegyük a helyére! Ahol „sötétség” van, ott hiányzik a Fény – ott van a legnagyobb szükség a szeretetre! ( Épp anyósunknak, szomszédunknak, stb.)

Ha mindenki a maga életében Fényt tudna varázsolni, nem mutatnák meg mindezt a robbantgatások, bántalmazások!

Öleljük meg környezetünk (anyósunkat, szomszédunkat)ez a legtöbb, amit tehetünk a világért, s ez a legnehezebb is egyben!

Erre a nagy feladatra leginkább a héten a Rákoknak, Bakoknak, Vízöntőknek, Kosoknak, Szüzeknek, Nyilasoknak, Skorpióknak, Bikáknak és Mérlegeknek van lehetőségük, s egyben a türelmetlenség, az elengedés gyakorlására is.

Nehéz meghaladni önmagunkat, de segítségünkre lesz – főleg ezeknek a jegyeknek - a Jupiter bolygó által képviselt nagy szeretet, bölcsesség, együttérzés, egységben való látás.

Emelkedjünk a „felhők fölé”, s ne csak a magunk érdekében, hogy életünk szebb legyen, de tudatosan azért is, hogy a világban ne legyen oly sok fájdalom!

Ez a szeretet energia is összeürüsödik, ahogy a bántás is, s ez békét hoz a Földnek.

Nagy segítségére lehet mindenkinek az Oroszlánok, Ikrek, Szüzek, Nyilasok tisztánlátása, vezetésre képes iránymutatása – figyeljünk rájuk!

A Halak és Nyilasok „vizsgáztatása” még mindig tart. Nagy alázattal „fizessék ki a számlát”, hisz az élet csak annyit kér, amennyivel „tartoznak”.

A köd, a bizonytalanság, szomorúság, az önsajnálatban való dagonyázás a Halakat, Bakokat, Nyilasokat érintheti! Tegyenek rendet a sírdogálás, mások hibáztatása helyett!


Hétfőn a Hold a Bak jegyben van.

Csontjaink kerülhetnek rivaldafénybe! Nagyon jót tesz nekik, ha enyhén ütögetjük, hisz így a csontképződést serkentjük, elkerülve ezzel a csontritkulást, stb. Együnk magokat, főleg a szezámmag van tele kalciummal, de a mák olaj is. Igyunk diólevél-, cickafark teát!

Térdünk a meghajlás mutatója – az alázat a legjobb orvossága. Ami van, azzal biztos dolgunk van, különben nem így lenne. Fogadjuk szeretettel!

Kedden – szerdán – csütörtökön délig a Vízöntő jegyben van.

A szabadság kérdésének helyre tételéhez kaphatunk segítséget. A szabadság nem kívül, hanem belül kezdődik, az elfogadásban, a pillanatban levésben.

Fizikai síkon az árpa foszfor tartalma segítheti idegrendszerünket, de a levendula, citromfű, orbáncfű, parlagfű is nyugtatja.

Visszereinkre fordítsunk gondot, kenjük körömvirág krémmel!

Csütörtökön déltől – pénteken – szombaton a Halak jegyben van.

A mentális „köd” a Halak jegyűeket érinti leginkább. Főleg az ő feladatuk a felelősségvállalás megtanulása, lejönni a Földre az álomvilágból. Ezért kell a lábfejjel most foglalkozni, hisz az mutatja, hogyan kapcsolódunk a Jelennel.  

Vegyünk lábfürdőt, méregtelenítsünk, tegyünk bele sót vagy szódabikarbónát. A talpmasszázs minden szervünket segíti – használjuk ki!

Nyirokrendszerünket mozgással, tejoltó galaj-, parlagfű teával serkenthetjük.

Vasárnap a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán. Cékla, fekete ribizke jó hatással van rá, a csalán-, cickafark-, diólevél tea, a zsálya-, szederlevél tea tele van vassal. Pitypang, parlagfű vértisztító!

Sportoljunk! Mozgásba hoz, levezeti a fölösleges energiánkat.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése