2015. november 1., vasárnap

45. hét

Mire számíthatunk november első hetén?

Nagy lendületre. Gyógyulásra, gyógyításra, tudásunkban való mélységek felfedezésére, a szeretettel való találkozásra.

Mindezek leginkább a Nyilas, Bika, Mérleg, Kos, Szűz jeggyel szorosan kapcsolódókat érintheti – akiknek nincs olyan dolog, amit ne tudnának gyakorlatiasan, hittel teli elintézni.

A művészetek elsősorban az Oroszlánokat, Halakat és Skorpiókat ragadhatja el, angyali segítséget kaphatnak az alkotáshoz.

A Rákokat, Kosokat, Skorpiókat, Bakokat a türelmetlenség, erős szabadságvágy jellemezheti még mindig, amiből bölcsességükkel, sporttal, mozgással, új dolgok felfedezésével tudnak legkönnyebben kijönni.

A Nyilasok és Bakok érezhetnek bizonytalanságot, akár csalódottak is lehetnek, melyek mögött mindig elvárások húzódnak.  Ha tudnak sírni, örüljenek, az oldja az akaratot, megbékélést hoz.

A Halakat nyugodtan dicsérjük – ha mostanában önbizalomhiányt éreznek, teljesen rendjén van. 
A józanító „pofonok” fájdalma javukra van, lehozza őket a Földre.

Az Ikrek kedvesek, csacsogósak a Szüzekkel, Mérlegekkel együtt.

Ha nem értjük az égen levő-, az önmagunkon belül levő egymásnak ellentmondó energiákat, képzeljük el saját életünket, mint egy színdarab. Ők egy-egy szereplőnket képviselik. Egymást próbálják középre húzni, hogy egyensúlyban legyünk.


Hétfőn du.tól – kedden – szerdán a Hold az Oroszlán jegyben van.

Ha most megyünk fodrászhoz, biztosan jól sikerül a hajunk, hisz az Oroszlánnak a sörénye a fő helyen van.
Duplán tehetünk a szívünkért – árpával, zabbal, mazsolával, fűszerek közül a szerecsendióval. Lehet szedni csipkebogyót, galagonyát, mely a szívnek a legjobb „gyógyszere”, persze a szeretettel teli gondolatok, a hála, ima mellett.
Gerincünket segíthetjük tornával, jógával, gerincességünkkel.

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Szűz jegyben van.

Ha takarítani, rendet tenni kell – minden segítséget megkapunk hozzá, akár fizikai-, lelki-, vagy szellem síkon van rá szükség.
Vékonybelünket segíthetjük szintén árpával, mely csökkenti a bélproblémákat. Használjunk köményt, koriandert, bazsalikomot, fahéjat, mely az erjedést gátolja. A körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat, mérgező gázképződési folyamatokat.  
A legfontosabb talán mégis – NE KRITIZÁLJUNK! Ne ítélkezzünk, se mások, se magunk fölött -ami a Szüzek legfontosabb tanítása!

Vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vegyük észre párunk csodáját – ezzel tehetünk legtöbbet vesénkért.
Főzzünk árpát, mely vízhajtó. Használjunk épp ezért petrezselymet, zellert, curryt, melyek serkentik a vizelet-kiválasztást a bodza-, nyír-, zsurló teával együtt!

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése