2015. november 8., vasárnap

46. hét


Mire számíthatunk november 9.-ével kezdődő héten?

Érdekes beszélgetésekre, melyeknek mélysége van, s melyekkel tisztulhatnak a bennünk levő fájdalmak, félelmek.

Erre leginkább az Ikrek, Szüzek, Skorpiók és Oroszlánok számíthatnak, de nagy szükségük lenne az ilyen tisztító beszélgetésekre a Rákoknak, Kosoknak és Vízöntőknek is – akiknek oldani kéne azt az erős akaratot, esetleges besértődésüket, ami most bennük lehet.

Az alkotás is mindenki segítségére lehet, minden művészeti ág szépsége, lágysága. 
Az angyalokkal most kommunikálhatunk – nyitva vannak a csatornák.

Csodálatos energiák támogatnak mindenkit, de leginkább a Nyilasokat, Szüzeket, Bakokat és Skorpiókat az éppen adott helyzet elfogadásában, új látásmód kialakulásában, a tanulásban, minden nehézség fölé való emelkedésükben, gyógyulásukban.  
Segítségükre lehet munkájukban, hivatásukban – akár komolyabb előrelépés is várható.

A Bikák, Mérlegek, Rákok mindenkit levehetnek mosolyukkal, kedvességükkel, igényük lehet a találkozásokra, beszélgetésekre, flörtre – s nincs is olyan, amit ne tudnának szinte azonnal megteremteni, amit akarnak.

A Halak csend utáni vágya, mely segítségükre van a belső rendrakásban még mindig aktuális, a tiszta gondolatok nagy segítségükre tudnak lenni.

Ne legyünk türelmetlenek! Leginkább a Kosokat, Bakokat és Skorpiókat érinti ez! 

A türelmetlen ember nem adni, hanem kapni akar! Mint a kisgyerek. 
Nőjünk fel, találjuk meg középpontunkat, mely egy mély hitben rejtőzik - mely nem emeli magát a világot fenntartó isteni erő fölé, hanem alázattal elfogad minden helyzetet, amibe keveredik, s veszekedés, menekülés helyett megoldásban gondolkozik.  


Szerdán Újhold van a Skorpió jegyben.

Találjuk meg a belső csendünket, mely által oldódnak a régi fájdalmak, melyeket tárolunk. 

Meditáljunk, imádkozzunk, ami ugyan az, mint a testnek a böjt –ez a nap a legjobb időszak a méregtelenítésre.

Elindíthatjuk a következő két hét energiájával a számunkra fontos dolgok növekedését. Legyen az anyagi szinten, lelki – vagy szellemi szinten. Növelhetjük a bennünk levő hitet, szeretet, elfogadást, megbocsátást, hálát – ami a belső békénkhez segít hozzá.


Hétfőn a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán. Igyunk bodza-, nyír-, zsurló teát, mely átmossa. Árpának vízhajtó hatása van, kísérletezzünk a konyhában vele! Petrezselyem, pitypang, zeller mind-mind segíti.

Kedden –szerdán – csütörtökön a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán. Főzzünk kölest, hajdinát, árpát! A körömvirág segít vastagbélgyulladás esetén. A parlagfű, tökmag, apróbojtorján a prosztatát segíti.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunk köszöni meg az odafigyelést – igyunk cickafark-, máriatövis-, vérehulló fecskefű-, gyermekláncfű-, parlagfű teát. Szopogassunk pemetefű cukorkát, főzzünk hajdinát, zabnyákot, használjunk kurkumát, sáfrányt.


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel mindenkinek.


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése