2015. október 18., vasárnap

43. hét

Mire számíthatunk október 19.- ével kezdődő héten?

Nagy érzelmekre.

Aki szerelemre vágyik, szerelemre. 
Aki gyermekáldásra, annak az. 

Vágyainkat előző életből jövő energiák segítik.

Ezekre elsősorban a Bikák, Mérlegek, Szüzek, Nyilasok, Kosok, Bakok és Skorpiók számíthatnak – teremtő erejük teljében vannak, mely mögött hitük, szeretetük húzódik meg.

Tele lehetünk ötletekkel, zseniális meglátásokkal is, újra való igényünk lendületet adhat életünknek, bár a türelmetlenség is előjöhet - elsősorban az Oroszlánoknak, Kosoknak és a Vízöntőknek.

A Rákok gyerekeikkel kerülhetnek összetűzésbe – de lehet, hogy csak túlságosan kezükben akarják tartani őket. Értő figyelemmel forduljanak feléjük!

A legtöbb feladat a Halaknak érkezhet. Nekik egy belső rendrakási időszakuk van, mely hozza a józanodást , a tisztánlátást is. Ez számukra valóban nem túl egyszerű.


Hétfőn – kedden a Hold a Bak jegyben van.

Duplán tehetünk csontjainkért – pl. diófalevél-, cickafark teával. Szezámmagot, mákot vigyük be étkezésünkbe - csonterősítők! Az árpa szintén! Térdünkre hatással lesz, ha meg tudunk hajolni – hisz az alázat hiányát mutatja, ha fáj.

Szerdán – csütörtökön a Vízöntő jegyben van.

Az árpa az idegrendszerünket is nyugtatja – fedezzük fel, ha még nem ismerjük! A kakukkfű szellemünket frissíti, a pitypang virága az emlékezőképességünkre hat erősen.  
Ha nyugtalanok vagyunk, a levendula, zsálya segíthet a csend mellett. 
Visszereinkre is most nagyobb figyelmet fordítsunk – pl. körömvirágkrémmel!

Pénteken – szombaton – vasárnap a Halak jegyben van.

Lábfejünkért tehetünk duplán – tornával, lábfürdővel, masszázzsal. A nyirokrendszerünket a tejoltó galaj, pitypang-, diólevél tea, parlagfű - s a mozgás segíti.

Ha tudunk az ünnepekben vízpart közelében menni, ne hagyjuk ki – feltöltődhetünk általa, könnyebben tudjuk az akadályokat átugrani!

Nagyon szép, érzelmekben, igaz szeretetben gazdag hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése