2015. október 11., vasárnap

42. hét

Mire számíthatunk az okt. 12.-ével kezdődő héten?


Muszáj lesz megtanulnunk bölcsen, értő figyelemmel beszélni - szerelmünk/gyerekeink próbára tehetnek bennünket.  Ne legyünk túl szigorúak, de húzzuk meg a határainkat is! Ahogy mindenben – a szív és az ész együtt vezessen!

A félelemből/önbizalomhiányból fakadó kemény szavakat leginkább a Bikák, Mérlegek, Szüzek használhatják, mely jelzés, hogy szívük - védekezve a fájdalmak, csalódások ellen – be van zárva. Ha őszinték lennének magukhoz, a Bakokkal, Vízöntőkkel, Nyilasokkal együtt, akkor megláthatnák, hogy a becsapottság érzése mögött saját elvárásaik, illúzióik húzódnak meg.

A Halaknak is meg kell tanulni felelősséget vállalni, a valóságban lenni.  

Középpontunkból mindig meríthetünk erőt, melyhez legjobban most a Kosok, Bakok, Nyilasok és Szüzek tudnak hozzáférni – ott a lélek mélysége, az együttérzés, megértés, a szeretet.

Akkora erőt adhat ez számunkra – mert persze mindenki hozzáfér a Kozmikus energiákhoz – hogy akár magunkat, akár másokat, már csak a létünkkel is tudunk gyógyítani vagy bármit, megteremteni.

A Rákoknak és az Oroszlánoknak a legnagyobb kihívás az erejükkel való vissza nem élés. Figyelniük kell, hogy ne uralkodjanak se másokon, se magukon – hagyják a dolgokat könnyedebben történni – nem kell „belehalni” az Életbe!

Az Ikrek jeggyel szorosan kapcsolódókra hallgathatunk nyugodtan – higgadtan, bölcsen, s mellette még kedvesen is tudnak most nyilatkozni, próbálják az egyensúlyt megtalálni!


Kedden Újhold van a Mérleg jegyben.

Ilyenkor kell böjtölni – test méregtelenítése ilyenkor a legnagyobb, rendkívül hatékonyan szabadul meg a mérgektől.
Dobjuk sutba a rossz szokásainkat!
Minden házimunkát könnyebb ilyenkor elvégezni, kevesebb mosóport kell használni, jobban tisztul a ruha.

Az elkövetkező két hétben, a növekvő Hold energiáját használhatjuk építésre, leginkább a belső világunk építésére, hisz a Téli napfordulóig az elcsendesedésről kell, hogy szóljon életünk.


Hétfőn – kedden a Hold a Mérleg jegyben van.

Kapcsolatainkban tehetünk rendet, mely vesénkre is jó hatással lesz. Igyunk bodza-, nyír-, zsurló teát, mely tisztítja, de mindenképpen bőségesen folyadékot! A petrezselyem, zeller, pitypang is vízhajtó hatású az árpával együtt. Vesemelegítő a gyömbér és fahéj.

Szerdán – csütörtökön a Skorpió jegyben van.
Vastagbelünkért tehetünk duplán hajdinával, vastagbélgyulladásra apróbojtorjánnal. Segíti a köles, az árpaliszt kása is. Parlagfű nemi erőfokozó!  Női problémákra a cickafark tea jó, prosztatára tökmag, kisvirágú füzike teája.  

Pénteken – szombaton – vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán. Ahol kaszálják a füvet, ott lehet találni friss pitypang levelet, mely nagyon jó hatással van az epére, s ezzel a májra. Segíti a máriatövis-, cickafark-, vérehulló fecskefű teája – minden keserű íz! Parlagfű méregtelenít! Tejsavónak is tisztító hatása van. A nyers cékla leve regenerálja.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése