2014. április 20., vasárnap

17. hét

Milyen lehet a Húsvét hétfővel kezdődő hetünk?

Minden variáció benne lehet, a legnagyobb mélység és legmagasabb emelkedés – rajtunk múlik, mit választunk, merre felé tartunk.

Vegyük az irányítást a kezünkbe, legyünk tudatosak!

Ha valaki szerelemre vágyik, itt van a lehetősége. Akár a már meglévő kapcsolat felújulhat, lángra lobbanhat és stabilizálódhat, akár egy régi ismerőssel újra kezdhetünk, vagy bevonzhatunk egy megbízható, hosszú távú kapcsolatot.  

Vágyaink a szeretet felé visznek. A világgal való együttérzésünk, határaink betartása megoldás lehet minden belső feszültséget okozó erőre. Ezeket leginkább a Halak, Bikák, Mérlegek, Bakok, Skorpiók, Nyilasok és Rákok tudják alkalmazni, magukban megtalálni.

Ők tudnak legjobban másoknak segíteni most, bár a Bakoknak, Rákoknak, Skorpióknak igencsak figyelniük kell, hisz a türelmetlenség, akarat, szenvedély, a túlzásokkal együtt el tudják vinni őket, épp úgy, ahogy a Kosokat, Vízöntőket és a Mérlegeket is.

Az Oroszlánokat kényeztethetjük az élet örömeivel, enni-inni valókkal, szerelemmel - hisz most leginkább arra vágynak, s nagyon hálásak tudnak lenni érte.

Az Ikreket és Szüzeket inkább sportolni hívjuk, a verseny szelleme most lendületet tud adni nekik.

A művészetek, a népművészet is jelen lehet életünkben, segíteni is tudnak önmagunk középpontját megtalálni – leginkább a Halaknak, Bakoknak, Skorpióknak, Mérlegeknek, Bikáknak lehet igénye rá.


A hét elején, hétfőn a Hold a Bak jegyben tartozódik.

Duplán tehetünk térdeinkért, csontjainkért, fogainkért, bőrünkért!
Vigyünk be kalciumot, ásványi anyagokat szezámmaggal, árpával, gyógyteákkal, pl. diólevél, melyek mind csontjainkat erősítik.
Próbáljuk megtalálni határainkat, hisz ehhez a jegyhez a „határok” tartoznak. Ha nem sikerül, egyből kaphatjuk a figyelmeztetéseket akár testünktől, akár mástól.

Kedden – szerdán a Vízöntő jegyében lesz.

Aminek nincs helye, azt ilyenkor kiselejtezzük – csak ne ragadjunk bele a nagy „kidobálásba”!
Lábszárunkért, visszereinkért tehetünk! Árpa foszfor tartalma nyugtatja az idegrendszert, mely szintén ehhez a jegyhez tartozik, de a levendula, zsálya is. Körömvirág, vadgesztenye a visszereinket.

Csütörtök – péntek – szombat délig a Halak jegyében.

Lábfejünket kényeztessük – pl. fürdővizünkbe tegyünk diólevél teát.
Ha van lehetőségünk menjünk vízpartra, moziba, koncertekre, hisz ilyenkor erre lehet vágyunk!

Vasárnap a Kos jegyben.

A sport segíthet a bennünk levő harcias energiákat levezetni.


Kedden, 22 –én a Föld napja van.

Gondoljunk szépeket, kérjünk áldást bolygónkra, az állatokra, növényekre, ásványokra! Szűk környezetünkben tettekkel is megerősíthetjük, ha figyelünk rájuk. Nagyobb jelentősége van ezeknek, mint gondolnánk!

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel

www.asztrocsillag.hu








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése