2014. április 13., vasárnap

16. hét

Milyen hétre számíthatunk 2014. 4. 14.-től?

Ahogy a számaiban benne van erőteljesen a 14 –es szám, mely a MÉRTÉK száma – hisz összeadva ötöt kapunk, a közepet – így ezen a héten ez segíthet a leginkább.

Szükségünk lehet rá, hisz az égen levő „nagykvadrát”, mely Sötétséget, a Fény hiányát jelenti - feladatokat állíthat elénk, szinte minden jegy képviselőinek.

Ez alól csak a Halak és a Bikák igazából a kivételek – ők hozzák számunkra azt a végtelen szeretetet, mely a Fényt jelenti.  E mögött a az elfogadás, megértés, a középpontjukból áradó melegség van.

A Nyilas és Mérleg jegyűek is érezhetik ezt a feltétel nélküli szeretet, de rájuk is erősen hathat az akarat, uralkodási vágy, türelmetlenség, végletesség.

Ez a Mérlegeknek a legnehezebb, hisz ők mindig igyekeznek minden ütközést elkerülni, akár önmaguk feláldozásával is – ám az elfojtott erők ellenük fordulnak, ha nem találnak más kiutat (megértés, sport). Épp ezért képviseli ez a jegy a diplomáciát, mely a megoldást is jelentheti az ilyen helyzetekben.

A szélsőségesség, végletesség, szenvedélyesség leginkább a Skorpiókon kívül a Kos, Ikrek, Szűz, Rák, Oroszlán, Vízöntő és Bak jeggyel szorosan kapcsolódókra lehet most jellemző, de a türelmetlenség, túlzott szabadságvágy is.

Ha nem leszünk a héten tudatosak, akkor az ösztönerők nagyon könnyen elvihetnek bennünket. Fogadjuk alázattal az akadályokat, melyeket mi teremtettünk magunknak, s igyekezzünk nem újabb „karmát” teremteni azzal, hogy átmegyünk mások „területére”.

A művészetek, az alkotás, a víz jelenléte nagyon jó hatással lehet ránk.

Ha valaki teheti, egy távolabbi utazás segítségére jöhet
Erre leginkább most a segítőinknek, akik bölcsességükkel meg tudnak nyugtatni másokat – Halak, Bikák, Mérlegek – s még a Rákoknak van esélyük.

Mivel ez a nehézség a csillagok szerint még több mint egy hónapig hatással lesz ránk, amit ma nem tanulunk meg, azt a következő hetekben úgyis meg kell –jobb önként alázatosnak lenni, elcsendesedni – hisz így hamarabb engednek ki bennünket az „iskolapadból”!


Április 15.-én, kedden Telihold van a Mérleg jegyben!

Engedjük be a Mérleg jegy középre, MÉRTÉKRE való törekvését, diplomáciai képességét! Ahogy kezd fogyni a Hold, úgy kezdjük el elengedni a bennünk levő nehéz tulajdonságokat, hogy könnyebbedjen az életünk, mi magunk.

Ezen a napon minden duplán számít, tudatosan teremtsünk magunk köré a Kozmosszal harmonizáló dolgokat, érzéseket.

A Mérleg jegyhez a vese tartozik, így duplán segíthetjük bodza, nyírfa, pitypang teával, petrezselyemmel, zellerrel, árpával.

Szerdán – csütörtökön a Skorpió jegyben tartózkodik.

A vastagbél, a nemi szervek igénylik az odafigyelést. Cickafark a női problémákra, hajdina, csalán a vastagbélre tud orvoslást.
Ám a legfontosabb a rugalmasság, az elengedés tanulása!

Pénteken – szombaton a Nyilas jegyben.

Combunkért, májunkért tehetünk ekkor. Sportoljunk! Hajdina, máriatövis, kurkuma, vérehulló fecskefű, cickafark a májunkat erősíti.

Próbáljunk a Nyilas túlzásaitól tartozódni, megint csak jelentkezik a MÉRTÉK, a közép, amely számukra a legnehezebb!

Vasárnap a Bak jegyben lesz.

Jól esik ilyenkor a csend, a magány, a hegy megmászása. Az árpa, diólevél erősíti a csontokat!


Nagyon szép, önmagunk legyőzésében eredményt elérő hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem!

A Vörösoroszlán teaházban már csak a héten, 14. –én leszek, - legközelebb majd csak ősszel találhattok ott rám!


Kerepesen a Royal Station szabadidőközpontban minden pénteken du. 5-8 h között várok szeretettel mindenkit ingyenes asztrológiai elemzésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése