2018. május 27., vasárnap

22. hét


Mire számíthatunk május végén, június elején?

Ha elég türelmesek vagyunk, minden földi jót megkapunk, hisz hitünk, szeretetünk hatalmas, s az az alapja minden teremtésnek.

Erre a csodákban gazdag boldogságra leginkább a Nyilasok, Halak, Skorpiók, Rákok és Bakok számíthatnak. Művészi érzékük most felnagyobbodhat, szinte az angyalaik diktálnak, fogják kezüket, ha alkotnak valamit.

Kérjenek – de mindannyian kérjünk! – mert ami nincs karmánk ellen, azt megkapjuk. 
Kérni csak alázattal lehet, aki tud kérni, már megtanulta a leckét. 

A türelmetlenséggel a legnagyobb bajuk a Kosoknak, Vízöntőknek és Bikáknak lehet, s ha nem tudják pl. sporttal, megértéssel csillapítani túlzott hevüket/ kényszeres szabadságvágyukat - akadályokat teremtenek maguknak. 
Ezek segítségként érkeznek, ne bosszankodjanak! 
Jelek, figyelmeztetések, nehogy nagyobb baj legyen!

A túlzott fékezés a félelmek, önbizalomhiány miatt a Bikákat, Mérlegeket, Vízöntőket és Rákokat érinti, de ezek megoldhatóak. Hitük megtalálása a feladat, melyhez kapnak segítséget. 

Az Oroszlánok, Ikrek és Szüzek és Kosok is, nagyon jól vannak. Tele tetterővel, nyitottsággal, eleganciával, vezetni vágyással.


Kedden Telihold van a Nyilas jegyben, s ráadásul 10 milliószoros nap is!

Vigyázzunk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre, nagy teremtő erővel rendelkeznek – ne legyen a vége szánom-bánom!

Az ekkor gyűjtött gyógynövények nagyobb gyógyító erővel rendelkeznek.

Ha már a krém készítésénél tartunk, ezt a napot válasszuk rá, hisz ereje teljében van, s a következő két hetes Fogyó Hold ideje alatt megnyugszik. Ne ijedjünk meg bonyolultsága miatt, hisz a gyógynövényen kívül nem sok mindenre van szükség, s azok könnyen beszerezhetőek bio-boltokban.

Ilyenkor semmiképpen se metsszük növényeinket, hisz elvéreznek, annak az ideje Újholdkor van!

A Nyilas jegy nagy hite mindennek lendületet ad, bölcsességét a követező két hétben át kell alakítani tudássá, le kell hozni a gyakorlatba.


Hétfőn a Hold a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Főzzünk hajdinát, kölest, melyek segítségére vannak. Gyulladásra nagyon jó a körömvirágtea. Prosztatára tökmag, kisvirágú füzike teája, női problémákra cickafark tea.

Kedden – szerdán a Nyilas jegyben van.

Nem csak duplán, de sokszorosan tehetünk májunkért. Legtöbbet mégis akkor, ha elengedjük mérgeinket, haragunkat. 
Fizikai síkon ezt segíti a máriatövis-, diólevél-, cickafark-, vérehulló fecskefű tea. 
Minden keserű íz, mely átveszi keserűségünket – pl. pitypang, parlagfű, apróbojtorján – akár nyersen, akár teának elkészítve. Minden sárga szín, pl., kurkuma, sáfrány. Tejsavónak tisztító hatása van, ahogy a nyers cékla lének is, mely regenerálja a máj működését.

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Bak jegyben van.

Csontjaink, térdük, bőrünk kér figyelmet. Elsőt nagyon segíti a mák, szezámmag, diólevél tea, árpa. Térdünket az alázat. Bőrünket a kényeztetés, masszázs, sóval való átdörzsölés.

Vasárnap a Vízöntő jegyben.

Lábszárunkért, idegrendszerünkért tehetünk duplán. Előbbiért masszázzsal, a visszerek körömvirág-, gesztenye krémmel való kezelése. Utóbbit segíthetjük citromfű-, orbáncfű-, levendula-, parlagfű-, pitypang teával. Árpa foszfor tartalma is nyugtat. Ha orbáncfű teát iszunk, ne menjünk napra! Kakukkfű, rozmaring szellemileg frissít, paradicsom, zöld tea, dió, tökmag védelmet ad.

Csodákban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése