2018. május 20., vasárnap

21. hét

Mire számíthatunk május 21 – vel kezdődő héten?

Merjünk álmodni, s ne csodálkozzunk, ha most azok egész különlegesek, grandiózusok! 
Van erőnk megteremteni, s még angyalaink segítségére is számíthatunk.

A legmerészebbeket a Halak, Skorpiók és Nyilasok álmodják, tele vannak hittel és világot emelő szeretettel.

A teremtésben az Oroszlánok, Kosok, Bikák és Vízöntők a legjobbak, akik fogjanak össze a nagy álmodozókkal, hisz együtt világokat tudnak rengetni!

Természetesen ezek az energiák önmagunkon belül is zajlanak, egyik énünk ebben jó, másik énünk abban, kiegészítve egymást. 

Rákok figyeljenek rá, hogy egyensúlyban maradjanak, mert egyik végletet követi a másik.
Ez a végletes energia nehezíti az Oroszlánok és Skorpiók életét is, ami lehet, hogy csak hangulatingadozásban mutatkozik meg, de amivel együtt lenni nem is olyan könnyű sem nekik, sem a környezetüknek.

A Mérlegek, Bikák, Rákok tele vannak ötletekkel, gondoskodó szeretettel.  Ne csodálkozzanak, ha most nagyon sok különleges étellel lepik meg szeretteiket, amit maguk készítenek.

A Vízöntők és Kosok nagyon türelmetlenek lehetnek, nekik szinte kötelező a sport, ahol ezt a feszítő energiát ki tudják vezetni. Mellette még kérdezzék meg maguktól, hogy hova is rohannak? 
Mi nem várja meg őket? Ha nem várja meg őket, akkor szükségük van –e rá?

A Bakok, akik általában csendesek, most megcáfolják a képet, amit eddig felállítottak magukról – tele vannak mondanivalóval, okossággal, igényük van a mozgásra, találkozásokra, beszélgetésekre. 
A tanulás is nagyon jól megy most nekik.


Hétfőn a Hold az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért tehetünk duplán – leginkább azzal, hogy lebontjuk falainkat, melyek védelmet adnak, s engedjük áramlani a születésünktől magunkkal hozott szeretetet.
Ehhez hozzásegít minden, ami galagonyából készül, hisz az egyik legjobb szívgyógyszer, de az árpa, köles, zab is szíverősítő, életerőt ad. A mazsola, szerecsendió, alma, csipkebogyó is. 

Kedden – szerdán a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Az árpa csökkenti a bélproblémákat, de a kömény, koriander, fahéj is, melyek az erjedést gátolják. A körömvirág féregűző a fokhagymával, parlagfűvel együtt, melyek szüntetik a hurutokat, lerakódásokat, erjedő, rothadó és egyéb gázképződő folyamatokat. 
Bazsalikom szélhajtó.

Csütörtökön – pénteken – szombaton délig a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán. Igyunk élő vizet! Tegyünk a kancsóba ásványokat, hisz azok rezgését átveszi a víz, tisztítja, tölti, így emelve rezgésünket. Igyunk nyír-, bodza-, zsurló-, pitypang teát, melyeknek vízhajtó hatásuk van, de ugyanezt teszi a petrezselyem, zeller is.

Szombaton du. – tól – vasárnap a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Ne tároljuk a régi sérelmeket, hozzuk a felszínre, szabaduljunk tőlük! 
Ha fájdalmat is okoznak, a könnyekkel épp azokat engedjük el, merjünk sírni. A vastagbélműködést segíti a köles, árpa – iktassuk be étrendünkbe!
Főzzünk hajdinát, mely fizikai síkon segít! Női problémákra a cickafark, prosztatára a tökmag a legjobb.

Csodás álmokat, bölcs teremtést kívánok sok szeretettel a hétre:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése