2018. március 18., vasárnap

12. hét


Mire számíthatunk március 19 – vel kezdődő héten?

Meglehet, még van egy „alámerülésünk” a tavaszt hozó robbanó energiák beengedése előtt.

Ezt a „mindenki hagyjon békén, egyedül akarok lenni”, leginkább a Kosok, Bikák, Mérlegek, Rákok, Ikrek és Szüzek érezhetik. 
A félelmek vannak a háttérben, amiatt van zárva a szív, az önbizalom a béka …alatt.

Érezhetik azt is, hogy egy vizsgabizottság előtt állnak, akik elszámoltatják, akadályozzák őket – amit adtak másoknak, most azt kapják vissza. Ha az szeretet volt, talán ezt a nehéz időszakot észre sem veszik. Ha nem figyeltek, most mások sem figyelnek rájuk.

Tegyenek rendet magukban, amit „ki kell fizetni” – fizessék ki, hogy a héten itt levő tavasz robbanáskor, a Nap – Éj Egyenlőségen részt tudjanak venni!

Mindebből talán semmit nem éreznek a Halak, Oroszlánok, Nyilasok és Vízöntők, akiknél talán már a tavaszt is átugorva „nyári meleg” van. Tele vannak energiával. Nemhogy elbújnának, de inkább túl gyorsak, türelmetlenek. Nekik fékezni, kicsit csendesedni kell, elfogadni, hogy mindennek ideje van.

A Bakokat és Kosokat is elkapja ez a nagy energia. Az előbbieknek a Skorpiókkal együtt az érzelmi hullámzásukra is nagyon figyelniük kell, mely átmehet már – már szenvedélyes akaratba, birtoklásba is. Ne terheljék se magukat, se másokat a gyerekes hisztikkel!

Kedden Tavaszi Nap – Éj Egyenlőség van!  

Megszületik a Fény, kilépünk a Sötétségből, ismét szabad Perszephoné, akit az alvilág ura Hadész fél évre az alvilágba vitt.

A belső munkát felváltja a külső, az élet lehetőségeinek a megteremtése, hogy majd fél év múlva, megint a belső munka kapjon helyet. Így, egymást kiegészítve vagyunk képesek a kétpólusú Földön járni – ezt jelzi két lábunk is, melyek az egyensúlyt megtartva tudnak jól haladni.

Tegyünk rendet a következő időszak feladataiban! 
Mit szeretnénk elérni, hogyan lehet elérni, milyen áldozatot kell érte hozni, s az megéri – e?

Köszöntsük újult energiáinkat! 
Hagyjuk hatni a nagy, kozmikus Rend erejét, nyissunk, teremtsünk!

Hétfőn a Hold a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán. Igyunk csalán-, szederlevél teát, melyek tele vannak vassal! 
A cickafark-, diólevél-, parlagfű-, pitypang tea nagyszerű vértisztítók a fokhagymával együtt.

Kedden – szerdán a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Annyit beszéljünk, amennyit kell, s felét mondjuk csak annak, amit gondolunk – ezzel tartva meg leginkább egyensúlyát, egészségét. Fertőtlenítsük diólevél-, apróbojtorján-, parlagfű teával, sós, gyömbéres gargarizálással vagy kamillateás öblögetéssel.

Csütörtökön – pénteken az Ikrek jegyben van.

Tüdőnkért tehetünk megfelelő légzéssel, kirándulással, útifű-, kakukkfű-, martilapufű-, pemetefű-, kis-ezerjófű teával. Idegrendszerünket a citromfű-, orbáncfű-, menta tea nyugtatja, a rozmaring az emlékezetet javítja.

Szombaton – vasárnap a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk meg jól az ételt, ha segíteni szeretnénk! 
A diólevél-, veronika tea nagyon jó emésztési zavarokra. Használjuk a lestyánt, bazsalikomot, fahéjat melyek erősítik, a köményt, mely megelőzi a bajt! 
A parlagfű gyomornyugtató, a pitypang teája tisztítja. A gyömbér, édeskömény serkenti.

Nagyon szép, újult erővel gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése