2018. március 11., vasárnap

11. hét


Mire számíthatunk március 12 – vel kezdődő héten?

Merjünk egy nagyot ugrani, hisz két lépéssel nem tudunk a szakadékon átmenni!
Szigorúságunkat a félelmek táplálják, melyet oldjunk fel hitünkkel, határaink megtalálását bízzuk bölcsességünkre!

Erre az önbizalomhiánnyal teli bezárkózásra, mely hidegséget, keménységet hoz, leginkább a Mérlegek, Bikák, Ikrek, Szüzek, Kosok most a hajlamosak.

Legyenek mozgásban, sportoljanak, hisz az mindig erőt és lendületet ad! Ez legjobban a Kosoknak, Nyilasoknak, Vízöntőknek megy, akikben megindult már a pezsgés, az újra való igény. 
A többiek, ha belső hangjuk nem engedi a nyitást, használják ki ezt az időszakot egy belső rendrakásra, valami elengedésére, önmaguk meghaladására!

Nagyon jó hatással vannak mindenkire a lendülettel, szeretettel, elfogadással és hittel teli Oroszlánok, Halak, Skorpiók, Rákok, akik ha kell, öt hegyet is elvisznek az egy helyett, érzik a tavaszt, a megújulást.

A Bakok, mind a két irányban képesek mozdulni - tudatosságukon múlik, melyiket válasszák.

A felhők felett mindig süt a Nap, ezt sose feledjük! 
Csak addig álljunk a „viharban”, amíg úgy gondoljuk, hogy annak megtapasztalása fejlődésünket szolgálja, hisz általa érteni fogjuk, ha valaki a viharról mesél.


Hétfőn a Hold a Bak jegyben van.

Csontjaink kérnek figyelmet. Iktassuk be étrendünkbe a mákot, szezámmagot, diótejet, igyunk diólevél teát! Térdünk jelzéseit fordítsuk, s próbájuk alázatosabban venni az akadályokat, de az örömöket is, mely talán nehezebb, mint az első.
Bőrünkről se feledkezzünk meg, hisz duplán tehetünk érte – kényeztessük fürdővel, olajokkal, krémekkel, hatalmas lehetőséget rejt, hisz nagy felületén sok mindent szervezetünkbe tudunk juttatni.

Kedden – szerdán a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkért tehetünk duplán. Igyunk citromfű-, levendula-,  orbáncfű- teát, bár az utóbbit csak akkor, ha borús idő van, hisz hatására a bőrünkön foltok jöhetnek elő. Főzzünk árpát, mely foszfor tartalma miatt idegnyugtató hatással bír
Visszereinkre most figyeljünk jobban, kenjünk gesztenye-, körömvirágkrémmel, s gondolkozzunk el rugalmasságunkon, hisz a háttérben annak hiánya jelenik meg testünkön.

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünk kér figyelmet. Igyunk tejoltó galaj-, parlagfű teát, mozogjunk, kényeztessük magunkat masszázzsal.  Lábfejünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal, hisz fontos szerepe van, a kapcsolódást jelenti a Földdel.

Vasárnap a Kos jegyben van.

A sport felpezsdíti vérünket, ne lustálkodjunk, hisz amúgy is itt a tavasz! Vasat könnyen vihetünk szervezetünkbe csalán-, szederlevél teával.

Nagyon szép, felfrissülésben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www. asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése