2017. november 26., vasárnap

48. hét

Mire számíthatunk november utolsó hetén?

Rengeteg angyal van most körülöttünk - csak csendesedjünk, hogy fel tudjuk ismerni őket!

Erre leginkább a Rákok, Halak, Skorpiók és Nyilasok számíthatnak, akik az alkotás közben is megélhetik a jelenlétüket, szinte fogják a kezüket, diktálják a gondolataikat.
Általuk vannak tele együttérzéssel, mások felé áradó segítéssel, végtelen szeretet jelenik meg a meditációjukban, imáikban, amivel szinte láthatatlanul, de az egész világot emelik.

Szerencsére, nem csak az övék ez a boldogság, de mindenkié, aki kapcsolódni vágyik  az angyalokhoz, a szeretethez.

A Nyilasok és az Oroszlánok segíteni akarása átmehet a nem oda figyelésük miatt nehézségeket okozó tettekbe, úgyhogy legyenek éberek, figyeljenek, csak akkor „kísérjék át a nénit a túloldalra, ha tényleg át akar menni”, ne spóroljanak a kérdéssel!
Ne csússzanak az önsajnálat csapdájába, hisz nagy eséllyel a könnyeik miatt nem látják meg a valóságot – ha sírni van kedvük azt tegyék, de ne ragadjanak bele!  
Ha elfogy a könnyűk álljanak talpra, s az újratervezés gombot megnyomva induljanak új utakon!

Erős akarat és elengedni képtelen erők akadályozzák a Kosokat, Mérlegeket, Bakokat és Skorpiókat – ne ragaszkodjanak a saját igazuknak vélt egyetlen megoldáshoz, lehetőséghez! 
Hallgassák meg környezetüket – jobban fogják magukat érezni!

Gyógyító erő rejlik annak elismerésében, hogy „Az enyém nem a jobb, hanem csak az egyik út!” Biri Magdolna -

Egy kis odafigyeléssel át tudnak billenni ezen az akadályon, hisz itt van most az az ötletekkel teli, mégis higgadt, nyugodt és megfontolt erő is, ami bölcs, tud engedni, kitartó és megbízható. 
Ez most nagyon jellemző a Vízöntőkre, Bakokra, Ikrekre, Szüzekre, Nyilasokra, Kosokra.

A Bikák meglehet egyedül vannak, s most mélységében nem találkoznak senkivel - ám nagy ügyet nem csinálnak belőle, hisz van épp elég dolguk kint is, bent is.


Vasárnap Telihold van az Ikrek jegyben!

A Hold teljes erejével támogat bennünket, súgjuk meg neki kívánságainkat, amik után tegyük oda, hogy „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”

Mivel most a befelé fordulás ideje van, igyekezzünk nem „kint” érni el dolgokat! 
A káprázattal, csillogással megvezetni akaró energiáknak ne adjunk erőt! 

Befelé haladjunk, lelkünk belső ajtóinak nyitogatásához és az ott levő dolgok feldolgozásához, megértéséhez kérjük a Hold energiáját! 
Minél erősebbek alapjaink, annál magasabbra építkezhetünk!


Hétfőn – kedden a Hold a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünkért és lábfejünkért tehetünk duplán! Előbbiért diólevél-, tejoltó galaj-, parlagfű teával, na meg sok mozgással, utóbbiért gyógyteás vagy Himalája sós, avagy szódabikarbónás lábfürdővel, masszázzsal.

Szerdán – csütörtökön a Kos jegyben van.

Fejünkre és vérünkre vigyázhatunk. Legjobb, ha a sportot előtérbe tesszük, hisz a mozgás mindig pezsdítőlég hat. Igyunk csalán-, szeder-, zsálya teát, melyek tele vannak vassal! 
A diólevél-, cickafark tea a fokhagymával együtt vértisztító.

Pénteken – szombaton a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet! Annyit beszéljünk, amennyi szükséges, ez a legnagyobb védelem neki! Gargalizáljunk sós, gyömbéres, citromos, kamillateás meleg vizzel, diólevél teával, melyek fertőtlenítik!

Vasárnap az Ikrek jegyben.

Idegrendszerünket a citromfű-, orbáncfű-, menta tea nyugtatja. 
Tüdőnk az útifű-, kakukkfű-, pemetefű-, kis ezerjófű teának örvend. Lélegezzünk mélyeket!  Használjunk rozmaringot, mely javítja az emlékezetet!   

Nagyon szép, adventre készülő csendességgel és angyalokkal teli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése