2017. november 12., vasárnap

46. hét

Mire számíthatunk november 13 – án kezdődő héten?

Tudatosság, tisztánlátás hiányában a bennünk levő „kisördög” főszerepet kaphat, könnyen lerombolva azt, amit eddig felépítettünk.

Erre a legjobban a Kosok, Mérlegek, Skorpiók és Bakok,  számíthatnak – természetesen más-más temperamentummal - a besértődés, az érzelmi zsarolás eszközéhez nyúlva.

A Mérlegeket, Skorpiókat, Bikákat, Nyilasokat az angyalok segítik, ami nem csak a művészetekkel való kapcsolódásban, alkotásban mutatkozhat meg, de együttérzésük, feltétel-nélküli szeretetük át tudja őket lendíteni akaratukon.

A szeretet egy más formája segít a Bakoknak, Skorpióknak, Szüzeknek, de benne van a Mérlegekben, Bikákban, Nyilasokban is – ami egy gondoskodó, a családot, az otthont óvó, féltő, a konyhában alkotó, a reggelit ágyba vivő energia.

A gyerekes hiszti, az „egész játékbolt az enyém” az Ikreket, Szüzeket, Nyilasokat viheti el, akik ha nem kapják meg azt, amit akarnak, akár még sírva is fakadhatnak, bánatuk tengernyi lehet.

Az érzékenységet ne keverjük össze az együttérzéssel!
Az érzékenység magunk felé irányul. 
Az együttérzés mások felé - éber, cselekszik, ha mást nem tud tenni, erőt, energiát, hitet ad.

A Rákok, Oroszlánok és a Szüzek használják gyógyító energiájukat, akár mások, akár maguk felé! Mélyre tudnak menni, alá tudnak merülni, lentről törnek ezek az erők a felszínre.

A Halak kedvesek, mosolygósak, szépek, szerelmesek.  
Kíváncsiak és pletykásak lehetnek – ne rohanjanak!

A Vízöntők teljes harmóniában vannak önmagukon belül, egy higgadt, nyugodt, kitartó erő meghazudtolja a tőlük elvárt és megszokott nagy rohanást, zizegést. 
Ez a békés energia benne van most a Kosokban és Nyilasokban is.


Szombaton Újhold van a Skorpió jegyben!

Ismét egy lehetőség a tisztulásra, az újrakezdésre – éljünk vele!
Testünk ekkor méregtelenít a leghatékonyabban, hát böjtöljünk!

Ekkor megy legkönnyebben a takarítás, a legkevesebb mosószerre van szükség.

Mivel a Skorpió jegy a lélek mélységeiről szól,  s közeledik a "legsötétebb" nap, amikor újjászületünk -  merjünk szívünkben mélyre menni!


Hétfőn a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, bazsalikomot, melyek az erjedést gátolják! Parlagfű-, körömvirág tea féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő és rothadó folyamatokat.

Kedden – szerdán a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán – igyunk elegendő élő vizet! 
Használjuk ki az árpa vízhajtó hatását, de ugyanezt érjük el, ha iszunk bodza-, zsurló-, nyárfalevél teát. A zeller, petrezselyem, a curry is javunkra van, használjuk bátran!

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. 
A hajdina, köles, árpa az egyik legjobb segítője – miért ne főznénk különleges ételeket belőlük?
Prosztatára tökmagot, női problémákra cickafark teát használjunk!

Vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán – minél több sárga színű ételt használjunk, s ne ijedjünk meg a keserű ízektől! Csempésszük be a konyhánkba a kurkumát, sáfrányt! Igyunk cickafark-, pitypang-, parlagfű-, apróbojtorján teát! A nyers céklalé leve regenerálja működését, kár kihagyni!

Nagyon szép, sikeres hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése