2016. december 4., vasárnap

49. hét

Mire számíthatunk Mikulás hetén?

Tele van Télapó puttonya szeretettel, együttérzéssel – úgyhogy nagyon szép hétre számíthatunk.

A Rákok, Vízöntők, Kosok, Mérlegek, Nyilasok, Oroszlánok, Bakok és Ikrek kapják leginkább az égen is megmutatkozó angyali békességet. Jó velük lenni, mosolyuk gyógyítani tud.

Főleg a Nyilasokat és Skorpiókat, de a Mérlegeket és Bakokat is hátráltathatja ebben az akaratosságuk, szenvedélyességük, végletességük.

Az Oroszlánok és Nyilasok pluszban, még mindig sajnálhatják magukat valami miatt – mely egyből oldódni tud, ha meglátják, hogy mindennek két oldala van.                                                                     A nehézségből mindig születik valami, a bezárult ajtók után nyíló ajtók következnek, hisz a Élet egy nagy hullámzás!

A Bikák, Ikrek és Szüzek és Skorpiómeglehet, kicsit egyedül érzik magukat, ha szívük zárva van, ha képtelenek az elengedésre, ha túlságosan beleragadnak a birtoklásba.

A Halak feladata, hogy lépjenek ki a káprázatukból! Ne a hiú és sznob erők irányítsák őket, melyeknek az árát egyszer meg kell fizetni, mikor kipukkadnak a csillogó buborékok!

Adni jó. Legyünk mindannyian „Télapók”, lepjük meg figyelmünkkel környezetünket!
Kapni is jó! Tudjunk elfogadni, hogy mint a ki- és belélegzés áradni tudjon az adás, kapás!                 Dobjuk a labdát, kapjuk a labdát, hozzuk mozgásba a világot, mely az Élet alapja. S mindezt – mosolyogva, szeretettel!


Hétfőn a Hold a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunkra, idegrendszerünkre érdemes jobban figyelni. Az előbbit mozgással, az utóbbit a foszfor tartalma miatt nyugtatólag ható árpával, pitypang teával, mely a leggazdagabb lecitin forrás, mely segíti az emlékezetet. Kakukkfű is szellemileg frissít.

Kedden - szerdán a Halak jegyben van.

Lábfejünkért tehetünk duplán. Frissítsük lábfürdővel, melybe tegyünk szódabikarbónát, Himalája sót, vagy diófalevél teát.
Nyirokrendszerünkért igyunk tejoltó galaj-, parlagfű teát.

Csütörtökön – pénteken – szombaton délig a Kos jegyben van.

Vérünk energiáját duplázhatjuk meg. Mozogjunk! Csalán tea vérképző. Szederlevélben, céklában, csalánban sok vas van. Parlagfű és pitypang teája, a fokhagyma vértisztító.

Szombat déltől – vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Gargarizáljunk sós, langyos vízzel, diólevél-, parlagfű-, kamilla teával!


Nagyon szép, boldogságban és szeretetben teli ablakokat kívánva:

www.asztrocsillag.hu

Figyelem!

A mostani hétfőn, december 5-én nem vagyok a Vörösoroszlán teaházban, de a többi, hétfői napon továbbra is szeretettel várok mindenkit ingyenes asztrológiai elemzésre du. 4-8 h között. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése